Last Updated on 01/10/2023 by admin

Kaikki tämän listauksen hotelleista eivät ole pieniä, mutta yhteistä kaikille on sitäkin persoonallisempi tunnelma.

Frantz (ent. Anno 1647)

Vuonna 1647 vaatturimestari Frantz Bock rakennutti talon aivan nykyien Slussenin tuntumaan, ja siihen pieni perheomisteinen boutique-hotelli avattiin täydellisen peruskorjauksen jälkeen syksyllä 2019. Kaikki huoneet ovat erilaisia – pienimmissä kahdenhengen huoneissa on kerrossänky!
www.hotelfrantz.se

Hotel Hellsten

Rauhallisella sivukadulla, Norrmalmin kaupunginosassa sijaitseva hotelli on hurmaa kodikkuudellaan. Sisustuksessa on käytetty paljon hotellin omistajan, Per Hellstenin maailman eri kulttuureista tuomia esineitä. Earth Barissa järjestetään säännöllisesti jazz-iltoja.
www.hellsten.se

Hellstens Glashus

Södermalmilla, vanhaan metallivalimoon rakennettu hotelli, jossa osan ravintolan ja baarin lattiasta muodostuu peruskalliosta. Yhteensä 44 erikokoista huonetta. Baarissa järjestetään säännöllisesti otsikolla WY13 Livescen livekeikkoja.
www.hellstensglashus.se

Hotel With Urban Deli

Ydinkeskustassa, Sveavägenillä sijaitseva moderni hotelli jossa trendikkäät huoneet ovat pieniä ja kompakteja mutta hotellissa on sitäkin enemmän yhteisöllisiä tiloja – sekä oma ruokakauppa, jonka antimia voi halutessasi nauttia hotellin baarissa. Jollet siis halua istahtaa ravintolan puolelle.
www.hotelwith.se


Hotel With Urban Deli

Urban Deli-herkkukaupan ja -ravintolan kellarikerroksessa sijaitsevan hotellin huoneet edustavat tukholmalaista trendiä – tässä hotellissa ei nimittäin edes ole ikkunallisia huoneita!

Lue lisää Hotel With Urban Delistä Matkoillablogissa

(Kuva: Matkoillablogi.fi)


The Sparrow Hotel (ent. Hotel Drottning Kristina)

Grand Hotelin pieni, ranskalaishenkinen sisarhotelli (88 huonetta) avattiin Stureplanin tuntumaan alkuvuodesta 2019 täydellisen peruskorjauksen jälkeen.
www.thesparrow.se

Blique by Nobis

Maailmankuulun arkkitehdin, Sigurd Lewerentzin 1930-luvulla Philipsille varastoksi suunniteltu rakennus avattiin täydellisen muodonmuutoksen jälkeen hotellina keväällä 2019. 249 huonetta, joista osa soveltuu myös pidempiaikaiseen majoitukseen.
2 ravintolaa, useita baareja sekä Arc-kattobaari.
www.bliquebynobis.se

Backstage Hotel (ent. Pop House Hotel)

ABBA-museon rakennuksessa sijaitseva hotelli on lähellä kaikkia Djurgårdenin käyntikohteita, ja myös keskustaan pääsee nopeasti raitiovaunulla tai laivalla.

Lue lisää Backstage Hotel’ista Matkoillablogissa
www.pophouse.se

And Hotel

Kivenheiton päässä Hötorgetilta sijaitseva design-hotelli tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen kaikille, joille hotellihuoneessa riittää mukava sänky sekä mukavuudet. Sekä ikkunallisia että ikkunattomia huoneita.
www.andhotel.se


And Hotel

Tässä ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa pienet, kompaktit huoneet on tarkoitettu yöpymiseen eikä niinkään oleskeluun.

Lue lisää And Hotelista Matkoillablogissa

(Kuva: Matkoillablogi.fi)


Pääkuva: Hotel With Urban Deli – Thomas Junell