Jaa Seuraa

Voita kahden hengen viikonloppumatka lentäen Tukholmaan

Tagit:
Julkaistu: 23.6.2016

Vastaa alla olevaan kysymykseen – voit voittaa upean matkan Tukholmaan!

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen viikonloppumatka Tukholmaan 20.−21.8.2016 (la−su), sisältäen lennot Helsinki−Tukholma−Helsinki sekä hotellimajoituksen aamiaisineen kahden hengen huoneessa uudessa Scandic Continental -hotellissa.

Tutustu alla oleviin kokonaisuuksiin ja kerro mikä on Sinun mielestäsi Tukholmassa kiinnostavin alue!

 

Nae_ja_koe_Södermalm_600x200_IBS_Ola_Ericson Syo_ja_juo_annokset_600x200_IBS_Tuukka_Ervasti Shoppaile_vintage_600x200_IBS_Tuukka_Ervasti

Lue tästä kilpailun säännöt.

  • Kuva: Jeppe Wikström/mediabank.visitstockholm.com

Ajankohtaista Tukholmassa

Rokkari tähtikuvaajana

25.9. saakka

Bryan Adams on yksi maailman tunnetuimpia rock-muusikoita, mutta musiikkiuransa ohella hän on jo vuosia toiminut valokuvaajana. Fotografiskan näyttely ”Exposed” on jaettu kahteen, toisilleen vastakkaiseen osaan. Ensimmäisessä esillä on potretteja kuuluisista kasvoista kuten Amy Winehousesta ja Ben Kingsleystä, ja toisessa pysäyttäviä kuvia haavoittuneista brittiläisistä sotaveteraaneista.

Kuva: Johan Ståhlberg

Pohjoismaiden suurin Pride-paraati

25.–30.7.

Heinäkuun viimeinen viikko on Tukholmassa suvaitsevaisuuden juhlaa. LGBT-yhteisön Pride-festivaali on täynnä konsertteja, työpajoja, debatteja ja juhlintaa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Viikko huipentuu lauantain näyttävään Pride-paraatiin, jota tukholmalaiset ja turistit saapuvat aina katsomaan tuhatpäin. Voit myös ilmoittautua paraatiin, jonka startti on kello 13 Kungsholmstorgilta.

Kuva: Lola Akinmade Åkerström/imagebank.sweden.se

Taiteen ja musiikin kaupunkifestivaali

29.–31.7.

Stockholm Music & Arts on muutamassa vuodessa vakiinnuttanut asemansa Tukholman kesäfestivaalien joukossa. Skeppsholmenille kerääntyy viikonlopuksi vaikuttava joukko taiteilijoita ja artisteja Ruotsista sekä ulkomailta. Tänä vuonna lavalle nousevat muun muassa AIR, Joan Baez, Lauryn Hill, Kratfwerk 3-D, Rufus Wainwright ja Sigur Rós. Taidepuolen suuria nimiä ovat ainakin Esko Männikkö ja Pippilotti Rist.

Yhteystiedot Tietosuoja