Jaa Seuraa

Video: Kahvikulttuurin ystäville Johan & Nyström

Tukholman kahvikulttuuri kukoistaa. Yksi kiinnostavista kohteista on Johan & Nyström -pienpaahtimon konseptiliike, joka valittiin vuonna 2014 Ruotsin parhaimmaksi ja vuonna 2013 Euroopan toiseksi parhaimmaksi kahvilaksi. Kävimme paikan päällä kahvilla ja haastattelemassa yhtä palkituista baristavelhoista.

 

Ajankohtaista Tukholmassa

Lisa Ekdahl lavalla

31.5.

Muistatteko vielä Lisa Ekdahlin, herkkä-äänisen laulajan, joka ponnahti julkisuuteen 1994 kappaleella Vem vet? Sen jälkeen Lisa on julkaissut 8 levyä, joista viimeisin, ”Look to your own heart” ilmestyi syksyllä. Nyt hänet nähdään harvinaisessa konsertissa Cirkuksen lavalla.

Terassikausi käynnistyy

20.5.

Toukokuu on terassikuu! Myös eräs kaupungin klassisimmista bileterasseista, Público taideakatemian rappusilla käynnistää jälleen uuden kauden. Alkuillasta voit syödä Públicon ravintolassa, jossa tarjoillaan Latinalaisen Amerikan makuja.

Kuva: iStock

Amerikkalaiskoomikot vierailulla

26. ja 28.5.

Jos pidät amerikkalaisesta poliittisesta tv-satiirista ja Saturday Night Live -huumorista, suuntaa Göta Lejoniin toukokuussa. Kaksi alan huippunimeä esiintyy tuolloin södermalmilaisteatterissa: 33 Emmy-nimitystä uransa aikana kerännyt Bill Maher 26.5. ja omaa Late Night-showta vetävä Seth Meyers 28.5.

Kuva: iStock

Yhteystiedot Tietosuoja