Edullisia elämyksiä

Tukholma pienellä budjetilla

Kuva: iStock

Jaa Seuraa

Tukholma tarjoaa paljon myös pienellä budjetilla matkaavalle. Poimi tästä parhaat vinkit ja ideat!

Tukholma, metro, metroasema, taide, Universitetet, Françoise Schein

Taidetta maan alla

Taideteokset Tukholman metrossa ovat kuin ensyklopedia ruotsalaisesta nykytaiteesta. Listasimme kahdeksan mielenkiintoisinta kohdetta.

Lue lisää
Tukholma-fi-Ilmaiset-museot-Tukholmassa-600x300

Ilmaiset museot Tukholmassa

Vuoden 2016 alussa osa valtion museoista Tukholmassa muuttui maksuttomiksi. Perehdy keskiaikaan, vieraile yksityispalatsissa tai nauti nykytaiteesta − ilmaisten museoiden kirjo on laaja!

Lue lisää
Tukholma-fi-Ilmaista-tekemista-koko-perheelle-600x300

Ilmaista tekemistä koko perheelle

Lapsiperheen Tukholman-matkan voi hyvin tehdä pienemmälläkin budjetilla, sillä ympäri kaupunkia löytyy monenlaista ilmaista tekemistä kaikenikäisille. Päivä tai pari kuluu mukavasti puistoissa, museoissa ja kulttuurin parissa.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola

Makumatka maailman ympäri – Tukholman sydämessä

Jo yhden viikonlopun aikana ehdit hyvin tehdä makumatkan maapallon ympäri. Kulttuurien kirjo näkyy kaupungin ruokatarjonnassa, sillä yli neljännes Tukholman asukkaista on kotoisin muualta kuin Ruotsista.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola, foodtruck, ruokarekka, katuruoka

Video: Foodtrucks – ruokarekat

Modernia pikaruokaa ja etnisiä herkkuja asiakasystävällisin hinnoin. Ruokarekkojen suosio on levinnyt Atlantin takaa eurooppalaisiin suurkaupunkeihin ja villinnyt myös tukholmalaiset.

Lue lisää
Tukholma-fi-Retkeilymajat-Fridhemsplan-600x300

Yövy mukavasti ja edullisesti Tukholmassa

Jos retkeilymaja tuo mieleesi suuret nukkumasalit, on ehkä aika muuttaa käsitystäsi. Tukholmassa voi yöpyä edullisesti mukavuudesta tinkimättä, ja itse retkeilymajakin voi olla elämys.

Lue lisää
monteliusvagen_photo-tove-freij-ibs_600x300

Tukholman parhaat maisemat

Tukholman historiallista siluettia voi ihailla vaikkapa Södermalmin yltä, lukuisten vesireittien varrelta tai Kaknäs-tornin huipulta. Valokuvamaiseman metsästykseen voi sulavasti yhdistää myös makumatkan Tukholman suosituissa ravintoloissa ja kohtauspaikoissa.

Lue lisää
Tukholma, kaupunkipyörä

Video: Kaupunkipyörällä Tukholmassa

Tukholmassa kannattaa rohkeasti hypätä julkisten kyytiin: bussi-, juna-, metro- ja laivayhteydet ovat erinomaiset. Huhtikuusta lokakuuhun hauskin tapa siirtyä paikasta toiseen on kaupunkipyörän selässä.

Lue lisää
Tukholma

Tukholma – kaupunkikortit

Kaupunkikortit tarjoavat Tukholmassa matkailija erilaisia vaihtoehtoja. Valitse sinulle parhaiten sopiva!

Lue lisää
Tukholma, puutarha, puisto, Bergius, Bergiuksen puutarha, kasvitieteellinen

Tukholman upeimmat puutarhat

Tukholman kesää leimaa paitsi veden läheisyys myös vehreys. Kaupungissa ja sen lähiympäristössä on useita henkeäsalpaavan kauniita puutarhoja ja puistoja, joista parhaat esittelemme tässä.

Lue lisää
Tukholma, majoitus, hotelli, design, design-hotelli, Motel L, edullinen, halpa, Hammarby Sjöstad

Edulliset ja laadukkaat majasijat

Perinteisen hotelliyöpymisen sijaan Tukholmasta voi löytää tarpeisiinsa sopivan majoituksen edullisesti niin keskustan sydämestä kuin sen laitamilta. Tarjolla on itsepalvelukonseptilla toimivia hotelleja, designia sekä persoonallisia huoneistoja.

Lue lisää
Tukholma, puisto, piknik, picnic

Kevään saapuessa piknik villitsee tukholmalaiset

Lämmön saapuessa Tukholmaan paikalliset asukkaat pakkaavat mielellään piknik-korin ja hakeutuvat kaupungin vihreisiin keitaisiin nauttimaan auringosta. Kerromme miten voit liittyä joukkoon omalla Tukholman-matkallasi.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja