Jaa Seuraa

Video: Kahvikulttuurin ystäville Johan & Nyström

Julkaistu: 11.3.2014
Päivitetty: 05.09.2016

Tukholman kahvikulttuuri kukoistaa. Yksi kiinnostavista kohteista on Johan & Nyström -pienpaahtimon konseptiliike, joka valittiin vuonna 2014 Ruotsin parhaimmaksi ja vuonna 2013 Euroopan toiseksi parhaimmaksi kahvilaksi. Kävimme paikan päällä kahvilla ja haastattelemassa yhtä palkituista baristavelhoista.

Videossa vuodelta 2014 kuulemme kahvilakulttuurin kasvusta Ruotsissa

Johan & Nyströmin kattavasta valikoimasta löydät varmasti mieluisia kahvi- ja teemakuja omaan kuppiisi tai tuliaiseksi! Johan & Nyströmin kaikki osoitteet löydät täältä – he toimivat myös Helsingissä – ja jos haluat piipahtaa heidän konseptiliikkeessään Söderissä Tukholman-reissullasi, kirjoita muistiin osoite Swedenborgsgatan 7.

Kahvikulttuurin askeleet ovat nopeat, ja nykyään myös teekulttuuri on noussut trendiksi Tukholmassa. Johan & Nyströmin tarjonnasta kannattaa katsastaa esimerkiksi kolmen eri maun luomujäätee ja design-pakkauksiin pakatut herkulliset teesekoitukset.

Ajankohtaista Tukholmassa

Nykysirkuksen huippua

1.12.2016‒5.2.2017

Sirkusryhmä Cirkus Cirkörin uusin esitys Limits palaa Dansens Hus -teatterin ohjelmistoon joulukuussa. Esitys sai ensi-iltansa keväällä 2016 ja keräsi heti sekä kriitikoiden että yleisön kiitokset. Limitsin teemana on kipeän ajankohtainen siirtolaisuus. Luvassa on huimaavia sirkusnumeroita, tanssilyriikkaa ja instrumentaalista live-musiikkia.

Kuvassa: Anton Graaf
Kuva: Mattias Edwall

Kukallinen joulu Drottningholmissa

2.‒11.12.

Drottningholmin linna, kuninkaan ja kuningattaren kotilinna, on tunnelmallisimmillaan joulun aikaan. Tilapäinen joulunäyttely Barock blomsterjul esittelee hovifloristi Claes Carlssonin upeita, jouluisia kukkaluomuksia linnan uniikissa miljöössä. Carlsson on vastannut muun muassa monien kuninkaallisten häiden kukkaloistosta.

Kuva: #Kaffegruppen/Kungahuset.se

Joulupukkien juoksukilpailu

11.12.

Stockholm Santa Run on hulvaton hyväntekeväisyystapahtuma, jossa osallistujat juoksevat punaisessa joulupukin asussa. Lähtö- ja maalialue sijaitsevat on tänä vuonna Kungsträdgårdenissa, ja kolmen kilometrin reitillä kierretään Vanhakaupunki. Santa Run sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja tapahtumaan voikin ottaa osaa myös kävelijänä.

Yhteystiedot Tietosuoja