Jaa Seuraa

Video: Kahvikulttuurin ystäville Johan & Nyström

Julkaistu: 11.3.2014
Päivitetty: 05.09.2016

Tukholman kahvikulttuuri kukoistaa. Yksi kiinnostavista kohteista on Johan & Nyström -pienpaahtimon konseptiliike, joka valittiin vuonna 2014 Ruotsin parhaimmaksi ja vuonna 2013 Euroopan toiseksi parhaimmaksi kahvilaksi. Kävimme paikan päällä kahvilla ja haastattelemassa yhtä palkituista baristavelhoista.

Videossa vuodelta 2014 kuulemme kahvilakulttuurin kasvusta Ruotsissa

Johan & Nyströmin kattavasta valikoimasta löydät varmasti mieluisia kahvi- ja teemakuja omaan kuppiisi tai tuliaiseksi! Johan & Nyströmin kaikki osoitteet löydät täältä – he toimivat myös Helsingissä – ja jos haluat piipahtaa heidän konseptiliikkeessään Söderissä Tukholman-reissullasi, kirjoita muistiin osoite Swedenborgsgatan 7.

Kahvikulttuurin askeleet ovat nopeat, ja nykyään myös teekulttuuri on noussut trendiksi Tukholmassa. Johan & Nyströmin tarjonnasta kannattaa katsastaa esimerkiksi kolmen eri maun luomujäätee ja design-pakkauksiin pakatut herkulliset teesekoitukset.

Ajankohtaista Tukholmassa

Bergmanin klassikko Dramatenissa

30.12.2016‒31.1.2017

Rakastettu Fanny ja Alexander tekee paluun Dramatenin lavalle joulu- ja tammikuussa. Näytelmä perustuu Ingmar Bermanin Oscar-palkittuun elokuvaan, ja on lämminhenkinen, taianomainen kuvaus teatterimaailmasta. Rooleissa nähdään monia Ruotsin eturivin näyttelijöitä, kuten Livia Millhagen, Ellen Jelinek ja Reuben Sallmander.

Kuva: Sören Vilks

Vårsalongen avaa Tukholman taidekevään

11.1.-5.3.2017

Tukholman vuosittainen taidekevään tapaus on Vårsalongen, Liljevalchs-taidehallin perinteikäs näyttely. Djurgårdenilla sijaitseva taidehalli on remontin alla, joten näyttely järjestetään nyt ydinkeskustassa lähellä Sergelin toria, osoitteessa Malmskillnadsgatan 32.  Vuosittain vaihtuva tuomaristo on tänä vuonna valinnut yli kahden tuhannen hakijan joukosta 127 taiteilijaa, jotka tuovat teoksensa näytille. Yhteensä Vårsalongenissa on nähtävillä melkein 300 eri työtä, maalauksista veistoksiin, videoihin ja installaatioihin.

Kuva: David Magnusson

Yhteystiedot Tietosuoja