Jaa Seuraa

Video: Kahvikulttuurin ystäville Johan & Nyström

Tukholman kahvikulttuuri kukoistaa. Yksi kiinnostavista kohteista on Johan & Nyström -pienpaahtimon konseptiliike, joka valittiin vuonna 2014 Ruotsin parhaimmaksi ja vuonna 2013 Euroopan toiseksi parhaimmaksi kahvilaksi. Kävimme paikan päällä kahvilla ja haastattelemassa yhtä palkituista baristavelhoista.

 

Ajankohtaista Tukholmassa

Utopian bodies

7.2. asti

Vielä ehdit näkemään Liljevalchsin kehutun näyttelyn futuristisesta muodista. Teema sopii hyvin 2.-3.2. järjestettävään Tukholman muotiviikkoon, jolla Ruotsin eturivin muotimerkit esittelevät uudet kokoelmansa.

Kuvassa yksityiskohta Bea Szenfeldin teoksesta
Kuva: Mattias Lindbäck

Pienpanimoiden messut

20.–30.1.

Ruotsalaisten oluiden tarjonta on viime vuosina rikastunut lukuisilla pienpanimoilla, ja Nöjesguiden-lehden olutmessut Nordic Light -hotellissa ovat oiva tilaisuus maistella niiden juomia. Tarjolla on myös ruokaa. Lippuja myy billetto.se.

Kuvassa Jessica Heidrich
Kuva: S:t Eriks Bryggeri

Ravintolaviikko

29.1.–14.2.

Tukholma kuhisee toinen toistaan parempia ravintoloita – ja Bookatablen ravintolaviikkojen aikana moni niistä tarjoaa kahden ruokalajin menyyn 200 tai 300 kruunulla (noin 20–30 euroa). Mukana on huippuravintoloita kuten Publico, Prinsen ja Operabaren. Varaa pöytä osoitteesta bookatable.se/krogveckan.

Yhteystiedot Tietosuoja