Jaa Seuraa

Tukholman kattobaarit

Kesäyöstä voi nauttia baarissa, jossa vain taivas on rajana. Ihaile auringonlaskua shampanjalasillinen kädessä tai juhli villisti tähtien alla.

Scandic Sjöfartshotellet

Tukholma-fi-Kattobaarit-Scandic

Kuva: Scandic

Kun näkymä ratkaisee, suosittelemme drinkkipaikaksi Slussenin lähituntumassa sijaitsevaa Scandic Sjöfarts -hotellia. Terassilta voit rennossa ympäristössä seurata sataman tapahtumia.

Scandic Sjöfartshotellet
Katarinavägen 26, T-bana: Slussen

Slakthuset

Tukholma, baari, kattoterassi, terassi, Slakthuset

Kuva: Slakthuset

Vanhalla teurastamoalueella Globenin lähellä voit juhlia kuin todellinen rokkitähti. Kesäyön keitaana klubinuorisolle ja hipstereille toimii 600-neliöinen Slakthusetin terassi.

Slakthuset
Slakthusgatan 6, T-bana: Globen

Södra Bar

Tukholma, baari, kattoterassi, terassi, Södra Teatern

Kuva: Claes Helander

Nouse portaat Södra Teaternilta ja koe Tukholman tyrmäävin maisema. Yhtä huikea on baarin sisustus, jonka koristelu on peräisin viime vuosisadalta. Södra barissa on tarjolla elävää musiikkia useita kertoja viikosta, laidasta laitaan.

Södra bar
Mosebacke Torg 1–3, T-bana: Slussen

Terassen

Uusi urbaani puisto ja ruokarekka-alue sijaitsee kattoterassilla Tukholman keskustassa. Makunautintojen lisäksi tästä uudesta kohteesta löytyy joogaa, zumbaa, design-markkinoita, kansituoleja, pingistä ja paljon muuta. Terassen on auki viikon jokaisena päivänä klo 11–20, kesäkuusta loppukesään. Tarkista ajankohtaiset tiedot kotisivuilta.

Terassen
Sveavägen 17, T-bana: Hötorget

Urban Deli Takbaren

Suosittu Urban Deli on laajentunut kattobaarilla Sveavägenille. Yhdeksännestä kerroksesta löydät vihreän taidepuiston. Tänne voit tulla ruoan, juomien, veistosten, maiseman tai ihan vain yleisesti elämyksen vuoksi. Tarkista aukioloajat kotisivuilta.

Urban Deli Takbaren
Sveavägen 44, T-bana: Hötorget

  • Kuva: Slakthuset

Ajankohtaista Tukholmassa

"Fokus Finland: 3 x Aho & Soldan – en fotosläkts berättelse"

10.6.-10.9.

Liljevalchin taidehallin kesänäyttely esittelee tänä kesänä Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi suomalaista valokuvataidetta.

HUOM! Liljevalchs Konsthall peruskorjataan tällä hetkellä, ja taidehallin näyttelyt järjestetään tällä hetkellä tilapäisissä tiloissa Östermalmilla, Armeijamuseon pihalla (Riddargatan 13)

Kuva: Claire Aho / Liljevalchs konsthall

Allsång på Skansen

tiistaisin 27.6.-15.8.

Mitä olisikaan Tukholman kesä ilman Allsång på Skansen-yhteislaulukonsertteja, tänäkin kesänä tiistai-illat juontaa Sanna Nielsen.

Kuva: Mikael Sjöberg /  mediabank.visitstockholm.com

”En annan Zorn”

29.4.-13.8.

Sven Harrys-taidemuseon kesänäyttely En annan Zorn esittelee tänä vuonna ruotsalaisen taidemaalari Anders Zornin töitä.

Yhteystiedot Tietosuoja