Herkuttele Vanhassakaupungissa

Istahda lasilliselle

Kuva: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Jaa Seuraa

Vanhankaupungin viini- ja cocktailbaarit ovat oiva vaihtoehto rennolle illalliselle. Nämä tyylikkäät baarit soveltuvat niin ruokailuun kuin drinkkien siemailuunkin päivän päätteeksi. Nälän yllättäessä on tarjolla annoksia tapaslautasista ja pienestä purtavasta herkullisiin blineihin ja mereneläviin.

Bar-teaser.jpg
Avaa kartalle
 

Pharmarium

Vanhaan apteekkiin rakennetun, tunnelmallisen cocktailbaarin listalta voi valita illan alkajaisiksi herkullisen aperitiivin. Juomien lisäksi tarjolla on myös tasokasta baariruokaa kuten blinejä ja simpukoita sekä herkkuvohveleita makeannälkään.

Osoite:

Stortorget 7, 111 29 Stockholm, Sweden
WWW-sivut

Bar-teaser.jpg
Avaa kartalle
 

Tweed Bar

Sisäpihalla sijaitsevassa, chesterfield-henkisessä cocktailbaarista saa Vanhankaupungin parhaat Gin & Tonicit. Sään salliessa voi iltaa istua myös ulkona tai kattoterassilla. Asiantunteva henkilökunta suosittelee mielellään juomia, joiden seuraksi voi ostaa myös sikarin.

Osoite:

Lilla Nygatan 5, 111 28 Stockholm, Sweden
WWW-sivut

Vanhakaupunki-Corvina-Enoteca-teaser.jpg
Avaa kartalle
 

Corvina Enoteca

Modernissa viinibaarissa voi illan hämärtyessä nauttia lasillisen viiniä ja jaettavaksi tarkoitetun delilautasen, jolle on koottu leikkeleitä, oliiveja ja muita italialaisia herkkuja. Baarin purtavia voi ostaa myös mukaan.

Osoite:

Kornhamnstorg 47, 111 27 Stockholm, Sweden
WWW-sivut

Yhteystiedot Tietosuoja