Shoppaile

Shoppailuvinkkejä

Kuva: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Jaa Seuraa

Tukholmasta löytyy shoppailumahdollisuuksia niin lukutoukille kuin designin ystäville. Kokosimme vinkit kaupungin shoppailutarjonnasta.

Tukholma-fi-Mall-of-Scandinavia-600x300

Tukholman tyylikkäin kauppakeskus: Mall of Scandinavia

Tukholma nostaa edelleen profiiliaan muodin mekkana. Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva kauppakeskus Mall of Scandinavia täyttää elämyksiä, trendejä ja kulinarismia arvostavan kävijän toiveet. Ostoskeskus avattiin vuonna 2015 ja palkittiin lokakuussa 2017 "Vuoden ostoskeskuksena".

Lue lisää
Tukholma-fi-Sisustus-600x300

Inspiroidu sisustustrendeistä Tukholmassa

Ruotsalainen sisustustyyli on tunnetusti pelkistetyn tyylikäs, mutta myös täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Suunnittelijat yhdistelevät ajattomiin klassikoihin valkoista tai vihreää marmoria, vaaleita luonnonmateriaaleja, ruukkukasveja ja kullanhohtoista messinkiä.

Lue lisää
tukholma-fi-ekoputiikit-600x300

Tukholman uudet ekoputiikit ja ekokahvilat

Ekologisuus on pinnalla. Yhä useammassa Tukholman kaupassa ja kahvilassa voi tehdä vastuullisia valintoja – tyylistä ja mausta tinkimättä.

Lue lisää
tukholma-fi-hornstullin-helmet-bio-rio-600x300

Hornstullin helmet – TOP 9

Elämää sykkivän Södermalmin läntisellä puoliskolla sijaitsee Hornstullin alue, jonka kadut ja ranta vilisevät uniikkeja ravintoloita, baareja ja putiikkeja.

Lue lisää
tukholma-fi-alennusmyyntikausi-600x300

Tukholman alennusmyyntikausi

Joulun alennusmyynnit ovat oiva tilaisuus täydentää vaatekaappia tai piristää kodin sisustusta. Näillä vinkeillä teet parhaat löydöt aleviidakossa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Drottninggatan-Fabrique-600x300

Drottninggatan uusin silmin

Drottninggatan kuuluu Tukholman vakiokohteisiin, mutta tutulta kävelykadulta löytyy myös paljon uutta koettavaa aina tunnelmallisista kahviloista ja kivoista putiikeista salaisiin sisäpihoihin.

Lue lisää
Tukholma-fi-Kauneusvinkit-600x300

Tukholman kauneusvinkit

Tukholman tavarataloissa ja putiikeissa riittää valinnan varaa kauneuden saralla. Saatavilla on ruotsalaisten laatumerkkien lisäksi tuoksuharvinaisuuksia ja kosmetiikkaa maailmalta. Shoppailun lomassa voi myös hemmotella itseään vaikkapa tuoksukonsultaatiolla, kasvohoidolla tai meikkauskurssilla.

Lue lisää
Tukholma-fi-Koko-perheen-shoppailuvinkit-The-Tiny-Universe-600x300

Koko perheen shoppailuvinkit: Tukholman TOP 8

Ruotsalaissuunnittelijat ovat viime vuosina luoneet perheen pienimmille ja vähän vanhemmillekin trendikkäitä brändejä, jotka ovat saavuttaneet suosiota myös Euroopan ulkopuolella.

Lue lisää
Tukholma, kirja, kirjat, kirjallisuus, kirjakauppa, kirjakahvila

Lukutoukkien Tukholma

Tukholma on kirjallisuuden Nobelin kotikaupunki, ja pullollaan upeita kirjakauppoja, kirjakahviloita ja kirjallisuustapahtumia. Listasimme mielenkiintoisimmat kirjakaupat kaupunginosittain.

Lue lisää
Tukholma, shoppailu, muoti, ostokset, ostos

48 h: Shoppailijan pyhiinvaelluskohteet

Muodin hermolla elävässä Tukholmassa mainioita shoppailukohteita ei tarvitse pitkään etsiä. Klassikkotavaratalojen lisäksi eri kaupunginosien keskittymät tarjoavat ostoselämykseen omaa sävyään. Ostosviikonloppuun rentouttavan lisäelementin löytää kätevästi keskustan citykylpylöistä.

Lue lisää
Tukholma, shoppailu

Video: Tukholman shoppailuvinkit

Tukholma on säilyttänyt asemansa suomalaisten suosimana shoppailukohteena. Kaupungista löytyi videon julkaisuajankohtana vuonna 2015 monia brändejä, joita ei vielä silloin saanut Suomesta. Poimimme mielenkiintoisimmat shoppailuvinkit.

Lue lisää
Tukholma-fi-Torit-ja-markkinat-600x300

Tukholman torit ja markkinat

Lauantait ja sunnuntait ovat toripäiviä useimmissa kaupungeissa, eikä Tukholma ole tässä poikkeus. On kyse sitten vintagesta, koruista tai ruoasta, löytyy kaupungista sopivat markkinat.

Lue lisää
Tukholma-fi-Elamyksellinen-perjantai-Vasastanissa-600x300

Elämyksellinen perjantai Vasastanissa

Tukholman pohjoisosassa sijaitsevan Vasastanin maamerkkejä ovat korkeat liikerakennukset, mutta ulkonäkö pettää. Eläväinen kaupunginosa hurmaa antiikkiliikkeillään, pikkuputiikeillaan ja gallerioillaan – erityisesti joka kuukauden ensimmäinen perjantai, jolloin alueella järjestetään First Friday Hopping.

Lue lisää
Tukholma-fi-Herrasmiesten-kesken-600x300

48h: Herrasmiesten kesken

Miten aito gentlemanni rentoutuu? Tukholma on loistokohde vaativammallekin hifistelijälle. Seuraavassa vinkkejä pitkän viikonlopun viettoon miesseurassa.

Lue lisää
Tukholma, design

Ruotsalainen design

Paras paikka hankkia ruotsalaista designia on luonnollisesti Ruotsi.

Lue lisää
Tukholma

Ostoksilla Tukholmassa

Suomalaisille tunnetuimmat ostoskeskukset ja tavaratalot löytyvät aivan Tukholman ydinkeskustasta, muutaman korttelin säteellä Sergelin torilta.

Lue lisää
Tukholma-fi-Kungstradgarden-600x300

Nauti kesäpäivästä Kungsträdgårdenissa

Kesän lämmittäessä Tukholman katuja Kungsträdgårdenin puisto täyttyy auringonottajista ja nautiskelijoista. Se on keskellä kaikkea; lähistöltä löytyy niin shoppailumahdollisuuksia kuin erinomaisia ravintoloita.

Lue lisää
Tukholma-fi-Laatumerkkeja-loytohintaan-600x300

Stockholm Quality Outlet – laatumerkkejä löytöhintaan

Stockholm Quality Outlet myy muotia, ulkoiluvaatteita ja keittiövarusteita aina reilusti keskustan hintoja halvemmalla.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja