Jaa Seuraa

Stockholm Quality Outlet – laatumerkkejä löytöhintaan

Teksti: Elna Nykänen Andersson
Kuvat: Stockholm Quality Outlet
Julkaistu: 3.9.2015
Päivitetty: 16.03.2017

Stockholm Quality Outlet myy muotia, ulkoiluvaatteita ja keittiövarusteita aina reilusti keskustan hintoja halvemmalla.

Tukholma, shoppaile, Stockholm Quality Outlet

Tukholma on shoppailukaupunkien aatelia – eikä tarjonta rajoitu keskustan nimekkäisiin liikkeisiin. Budjettitietoisen shoppailijan kannattaa suunnata puolisen tuntia keskustasta sijaitsevaan Stockholm Quality Outletiin, jossa useat suuret merkit myyvät tuotteitaan huomattavasti lippulaivaputiikkeja alemmilla hinnoilla. 

Barkarbyssä sijaitsevaan outletiin pääsee helpoiten autolla. Julkisilla kulkuvälineilläkin sinne hurauttaa keskustasta noin puolessa tunnissa. Matka vaatii vaihdon paikallisjunasta bussiin, mutta perillä odottavat hyvät mahdollisuudet tehdä löytöjä.

Aidosti uniikkeja muotilöytöjä

“Tuotevalikoima koostuu edellisen kauden mallistoista sekä koemallistoista, joista vain osa päätyy myöhemmin keskustan kauppoihin. Täältä voi siis löytää täysin uniikkeja vaatteita,” kertoo ostoskeskuksen markkinointipäällikkö Lena Atterling.

Koemallistoja Stockholm Quality Outletissä myyvät muun muassa ruotsalaismerkit Filippa K, Odd Molly ja Hope. Atterlingin mukaan juuri koekappaleet ovat hyvin suosittuja ja ne myydään usein loppuun nopeasti – tiettyjä kokoja ja malleja kun on tarjolla vain muutamia. Uutta tavaraa saapuu toisaalta suhteellisen usein.

“Jotkut merkit, kuten Houdini ja Bergans of Norway, myyvät täällä myös erityistä outlet-mallistoa,” Atterling kertoo.

Vau, mitä brändejä!

Reissulle kannattaa varata kunnolla aikaa, sillä läpikäytävää on paljon. Stockholm Quality Outlet on suuri, kylämäinen alue, jonka erillisiin taloihin sijoitetut 70 putiikkia tarjoavat yli 160 tavaramerkin tuotteita.

Urheiluvaatteita etsivälle löytyvät muun muassa Nike Factory Shop, Houdini, Haglöfs ja Norrøna. Muoti- ja jalkinepuolen suuria nimiä ovat jo aiemmin mainittujen lisäksi muun muassa Acne, Gant, Ecco, Boomerang, Boss, Tommy Hilfiger ja J. Lindeberg.

Sisustus- ja keittiöpuolella houkuttelevat mm. Le Creuset sekä Home & Cook, joka myy muun muassa Krupsin ja Tefalin tuotteita.

Halvat hinnat – takuuvarmasti

“Hinnat ovat aina vähintään 30 prosenttia matalammat kuin merkkien keskustakaupoissa, sillä se on kirjattu sopimukseemme,” kertoo Atterling. “Monesti tuotteita myydään kuitenkin myös 50–70 prosentin alennuksella.”

Outlet-reissullaan kirjoittaja bongasi rekeillä muun muassa korkeavyötäröiset, kapeat Levi’s-farkut 600 kruunulla (noin 66 euroa), lasten Houdini-aurinkosuojapuseron 200 kruunulla (noin 22 euroa), Bossin maximekon 800 kruunulla (noin 88 euroa) ja Tommy Hilfigerin tyttöjen uimapuvun 175 kruunulla (noin 19 euroa). Erityisen houkuttelevaksi outlet muuttuu kahdesti vuodessa; juhannuksen ja joulun jälkeen. Silloin käynnistyy alennusmyynti, ja halvat hinnat laskevat entisestään. Hyvä löytöpäivä on myös marraskuun viimeinen perjantai, Black Friday, jolloin monilla liikkeillä on erityistarjouksia.

Lapsille alueelta löytyy kaksi leikkipaikkaa kiipeilytelineineen ja hyppymattoineen sekä 9-reikäinen minigolfrata. Nälän voi selättää alueen kahviloissa ja ravintoloissa.

Tukholma-fi-Laatumerkkeja-loytohintaan-tuotteet

Stockholm Quality Outlet

Flyginfarten 4, Järfälla

Aukioloajat: arkisin 10–20, la-su 10–18

Autolla Tukholmasta: E18 pohjoiseen kohti Enköpingiä, valitse liittymä Barkarby Handelsplats S.
Julkisilla Tukholmasta: lähijuna keskusasemalta, pysäkki Jakobsberg tai Barkarby (linja Bålsta tai Kungsängen). Matka kestää 18 minuuttia. Asemalla vaihto bussiin 567, pysäkki Barkarby Handelsplats. Matka-aika yhteensä n. 30 minuuttia.

qualityoutlet.com

Ajankohtaista Tukholmassa

Mitt 50-tal

10.11.2017-

Nylonsukat, korsetit, kapeat vyötäröt…

Nordiska muséetin uusi näyttely “Mitt 50-tal” herkuttelee 1950-luvun muodilla ja luo samalla katseen sen ajan muoti-ihanteisiin.

Kuva: Peter Segermark / Nordiska muséet

Bergmanåret 2018

1.1.-31.12.2018

Vuonna 2018 juhlistetaan 100 vuotta sitten syntynyttä Ingmar Bergmania. Juhlavuoden tapahtumia järjestetään niin eri puolilla Ruotsia kuin Eurooppassakin.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja