Shoppaile

Design

Kuva: Tuukka Ervasti/imagebank.sweden.se
Jaa Seuraa
Tagit:

Tukholmasta löytyy runsas valikoima shoppailuvaihtoehtoja designin ystäville. Poimimme parhaat vinkit.

Tukholma-fi-Designbloggaajat-600x300

Minun Tukholmani: Suomalaiset sisustusbloggaajat Tukholmassa

Joukko suomalaisia sisustusbloggaajia vietti viikonlopun Blog House Stockholmissa ja Tukholman sisustus- ja designtrendeihin tutustuen. Kauniit keramiikka-astiat, monipuolinen käsityötarjonta ja huolitellut kokonaisuudet ihastuttivat bloggaajia Tukholmassa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Antiikkia-ja-vintagea-huutokaupoissa-Auktionsverk-600x300

Antiikkia ja vintagea Tukholman huutokaupoissa

”Ensimmäinen, toinen, kolmas… ja myyty keltapaitaiselle rouvalle eturivissä!” Huutokaupassa on aivan oma tunnelmansa. Tukholman liikkeiden valikoima ulottuu klassikkotaiteesta vintage-muotiin ja viineihin.

Lue lisää
Tukholma-fi-Sisustus-600x300

Inspiroidu sisustustrendeistä Tukholmassa

Ruotsalainen sisustustyyli on tunnetusti pelkistetyn tyylikäs, mutta myös täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Suunnittelijat yhdistelevät ajattomiin klassikoihin valkoista tai vihreää marmoria, vaaleita luonnonmateriaaleja, ruukkukasveja ja kullanhohtoista messinkiä.

Lue lisää
Tukholma-fi-Design-bloggarien-suosikit-600x300

Design-bloggarien suosikit Tukholmassa

Tukholma tarjoaa aina uusia elämyksiä muotoilun ystäville. Alla muutama esimerkki suomalaisbloggaajien kokemuksista designkierroksella Tukholmassa kesällä 2015.

Lue lisää
Tukholma, design, sisustus, muoti, Nobis

Suomalaiset designerit Tukholmassa

Voi sanoa, että missään maailmassa ei designiin suhtauduta yhtä innolla ja antaumuksella kuin Tukholmassa. Siksi tukholmalaiset arvostavat suuresti suomalaista arkkitehtuuria ja muotoilua. Esittelemme muutamia Ruotsin design-sektorilla tunnettuja suomalaisia.

Lue lisää
Tukholma, design, suunnittelija, Claesson Koivisto Rune, Claesson, Koivisto, Rune, Mårten Claesson, Eero Koivisto, Ola Rune

Tukholmalaiset designin monitaiturit

Claesson Koivisto Rune -suunnittelijakolmikon portfoliossa on niin toimistotuoleja kuin Tukholman historiallisiin puitteisiin luotuja hotellisisustuksia. Tärkeintä prosessissa on kokonaisvaltainen uteliaisuus.

Lue lisää
Tukholma, design

Ruotsalainen design

Paras paikka hankkia ruotsalaista designia on luonnollisesti Ruotsi.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja