Kaupunginosat

Östermalm

Kuva: Henrik Trygg/mediabank.visitstockholm.com
Jaa Seuraa

Tunnelmaltaan mannermainen Östermalm on hienostunut ja erittäin chic.

Tukholma, Östermalm, kauppahalli, ruoka

Toimituksen vinkit: Östermalm

Tyylikkäät kahvilat ja laadukasta designia myyvät erikoisliikkeet ovat kaupunginosan parasta antia. Tutustu myös museo- ja konserttitarjontaan.

Lue lisää
Tukholma, Bibliotekstan, shoppailu, muoti, ostos, ostokset

Bibliotekstan: muotia ja luksusta

Aivan Tukholman sydämessä sijaitseva Bibliotekstan avaa portin huippumuodin, designin ja luksuksen maailmaan. Korkea profiili ulottuu myös alueen kahviloihin ja ravintoloihin. Nyt liikutaan kirjaimellisesti kaupungin punaisilla matoilla.

Lue lisää
Tukholma, shoppailu, muoti, ostokset, ostos

48 h: Shoppailijan pyhiinvaelluskohteet

Muodin hermolla elävässä Tukholmassa mainioita shoppailukohteita ei tarvitse pitkään etsiä. Klassikkotavaratalojen lisäksi eri kaupunginosien keskittymät tarjoavat ostoselämykseen omaa sävyään. Ostosviikonloppuun rentouttavan lisäelementin löytää kätevästi keskustan citykylpylöistä.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, kauppahalli, halli

Tukholman kauppahallit

Nauti maistuva lounas Tukholman kauppahalleissa tai pikaruokapaikoissa.

Lue lisää
Tukholma

Rentoa luksusta Tukholmassa

Hienostunut miniloma tyylikkäässä ja monipuolisessa Tukholmassa on muutakin kuin samppanjaa ja shoppailua. Vaikka toki nekin kuuluvat olennaisena osana rentouttavaan luksusviikonloppuun...

Lue lisää
Tukholma, ravintola, ruoka, Volt, Östermalm

Herkkuja fine diningin ja bistron välimaastossa

New Nordic -keittiölle on ominaista, että keittiömestarit suosivat entisaikaisia valmistusmenetelmiä, kuten säilömistä, kuivaamista, suolaamista ja riiputtamista – ja kehittelevät niistä jatkuvasti uutta.

Lue lisää
Tukholma-fi-Muotibloggaajat-600x300

Minun Tukholmani: Suomalaiset muotibloggaajat Tukholmassa

Lämmin ja aurinkoinen sää helli suomalaisia muotibloggaajia pidennetyllä viikonloppureissulla Tukholmassa. Blog House Stockholmissa juteltiin Tukholman muotitarjonnan helmistä ja haaveiltiin päivän päätteeksi rentouttavasta vaahtokylvystä.

Lue lisää
Tukholma, kirja, kirjat, kirjallisuus, kirjakauppa, kirjakahvila

Lukutoukkien Tukholma

Tukholma on kirjallisuuden Nobelin kotikaupunki, ja pullollaan upeita kirjakauppoja, kirjakahviloita ja kirjallisuustapahtumia. Listasimme mielenkiintoisimmat kirjakaupat kaupunginosittain.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola, aamiainen, aamupala, Nybrogatan 38

Aamiainen Tukholmassa

Miksi odottaa lounasaikaan? Tukholman ravintolamaailma avaa ovensa herkkusuille jo aamun sarastaessa. Yhä useammat ravintolat ovat lisänneet valikoimiinsa aamiaisen, ja nouseva trendi on poikinut myös koko joukon persoonallisia vaihtoehtoja. Tukholma kattaa myös viljavan valikoiman laadukkaan brunssin metsästäjälle.

Lue lisää
Tukholma, ravintolat, ruoka, Le Rouge Brasserie

Makujen ja kulttuurin liitto

Tukholmasta löytyy paljon vaihtoehtoja, kun haluaa yhdistää taiteen, viihteen ja nautinnolliset ruokaelämykset.

Lue lisää
Tukholma, puisto, piknik, picnic

Kevään saapuessa piknik villitsee tukholmalaiset

Lämmön saapuessa Tukholmaan paikalliset asukkaat pakkaavat mielellään piknik-korin ja hakeutuvat kaupungin vihreisiin keitaisiin nauttimaan auringosta. Kerromme miten voit liittyä joukkoon omalla Tukholman-matkallasi.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hotellibaarit-Ostermalm-T-Bar-600x300

Hotellibaarit-ilmiö: Östermalm

Tukholmassa tavataan tuttuja after workin tai late after workin tiimoilta usein hotellin baarissa tai loungessa. Tällaisia hotelleja on kaupungissa tällä hetkellä kiitettävissä määrin. Tarkastimme muutaman Östermalmin suositun hotellibaarin ja niiden tunnelman.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja