Kaupunginosat

Norrmalm-Vasastan

Kuva: iStock

Jaa Seuraa

Ydinkeskustan 1960-luvulla uudelleenrakennettu urbaani estetiikka jakaa mielipiteet. Suurkaupungin humu on täällä kuitenkin parhaimmillaan ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Norrmalmilla voit myös nauttia shoppailusta suurimmissa tavarataloissa.

Tukholma-fi-Drottninggatan-Fabrique-600x300

Drottninggatan uusin silmin

Drottninggatan kuuluu Tukholman vakiokohteisiin, mutta tutulta kävelykadulta löytyy myös paljon uutta koettavaa aina tunnelmallisista kahviloista ja kivoista putiikeista salaisiin sisäpihoihin.

Lue lisää
Tukholma-fi-Elamyksellinen-perjantai-Vasastanissa-600x300

Elämyksellinen perjantai Vasastanissa

Tukholman pohjoisosassa sijaitsevan Vasastanin maamerkkejä ovat korkeat liikerakennukset, mutta ulkonäkö pettää. Eläväinen kaupunginosa hurmaa antiikkiliikkeillään, pikkuputiikeillaan ja gallerioillaan – erityisesti joka kuukauden ensimmäinen perjantai, jolloin alueella järjestetään First Friday Hopping.

Lue lisää
Tukholma, design, sisustus, muoti, Nobis

Suomalaiset designerit Tukholmassa

Voi sanoa, että missään maailmassa ei designiin suhtauduta yhtä innolla ja antaumuksella kuin Tukholmassa. Siksi tukholmalaiset arvostavat suuresti suomalaista arkkitehtuuria ja muotoilua. Esittelemme muutamia Ruotsin design-sektorilla tunnettuja suomalaisia.

Lue lisää
Tukholma, kirja, kirjat, kirjallisuus, kirjakauppa, kirjakahvila

Lukutoukkien Tukholma

Tukholma on kirjallisuuden Nobelin kotikaupunki, ja pullollaan upeita kirjakauppoja, kirjakahviloita ja kirjallisuustapahtumia. Listasimme mielenkiintoisimmat kirjakaupat kaupunginosittain.

Lue lisää
Tukholma-fi-Ville-Virtanen-600x300

Minun Tukholmani: Ville Virtanen

Näyttelijä Ville Virtanen liikkuu Tukholmassa mieluiten polkupyörällä, ja nauttii elämästä uudessa kotikaupungissaan päivä kerrallaan.

Lue lisää
Tukholma, H&M, miesten muoti, muoti, miehet, shoppailu, Andreas Löwenstam

Minun Tukholmani: Andreas Löwenstam

Hennes & Mauritzin pääsuunnittelija Andreas Löwenstam etsii päivittäin - ja usein myös löytää, inspiraatiota kotikaupungistaan.

Lue lisää
Tukholma-fi-Kungstradgarden-600x300

Nauti kesäpäivästä Kungsträdgårdenissa

Kesän lämmittäessä Tukholman katuja Kungsträdgårdenin puisto täyttyy auringonottajista ja nautiskelijoista. Se on keskellä kaikkea; lähistöltä löytyy niin shoppailumahdollisuuksia kuin erinomaisia ravintoloita.

Lue lisää
Tukholma, shoppailu, muoti, ostokset, ostos

48 h: Shoppailijan pyhiinvaelluskohteet

Muodin hermolla elävässä Tukholmassa mainioita shoppailukohteita ei tarvitse pitkään etsiä. Klassikkotavaratalojen lisäksi eri kaupunginosien keskittymät tarjoavat ostoselämykseen omaa sävyään. Ostosviikonloppuun rentouttavan lisäelementin löytää kätevästi keskustan citykylpylöistä.

Lue lisää
Tukholma, Bibliotekstan, shoppailu, muoti, ostos, ostokset

Bibliotekstan: muotia ja luksusta

Aivan Tukholman sydämessä sijaitseva Bibliotekstan avaa portin huippumuodin, designin ja luksuksen maailmaan. Korkea profiili ulottuu myös alueen kahviloihin ja ravintoloihin. Nyt liikutaan kirjaimellisesti kaupungin punaisilla matoilla.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola

Makumatka maailman ympäri – Tukholman sydämessä

Jo yhden viikonlopun aikana ehdit hyvin tehdä makumatkan maapallon ympäri. Kulttuurien kirjo näkyy kaupungin ruokatarjonnassa, sillä yli neljännes Tukholman asukkaista on kotoisin muualta kuin Ruotsista.

Lue lisää
Tukholma-fi-Uudet-hotellit-4-16-Winery-Hotel-600x300

Tukholman uudet houkuttelevat hotellit

Tukholman jännittävässä hotellimaailmassa tapahtuu koko ajan, ja keskustaan on vuonna 2016 avattu aivan uudentyyppisiä hotelleja.

Lue lisää
Tukholma-fi-kaupunginosat-Norrmalm-Waterfront-600x300

Toimituksen vinkit: Norrmalm-Vasastan

Norrmalmilla voit shoppailun ohessa nauttia myös alueen runsaasta museotarjonnasta.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja