Näe ja koe

Kaupunginosakohtaiset vinkit

Kuva: Ola Ericson/imagebank.sweden.se

Jaa Seuraa
Tagit:

Innerstaden eli Tukholman keskusta koostuu hyvin erilaisista kaupunginosista, joista jokaisella on omaleimainen tunnelmansa.

Tukholma, Djurgården

Djurgården

Tästä kaupunginosasta löytyy monenlaista tekemistä ja viihdettä koko perheelle. Djurgårdenissa on muun muassa huvipuisto, eläintarha sekä lukuisia museoita.

Lue lisää
Tukhoma, Gamla Stan, Vanhakaupunki

Gamla Stan

Vanhankaupungin profiili on muuttunut valtavasti viime vuosina. Suositusta turistikohteesta on tullut tukholmalaisten uusi lemppari.

Lue lisää
Tukholma-fi-kaupunginosat-Kungsholmen-600x300

Kungsholmen

Vanhasta teollisuuskaupunginosasta löytyy tänä päivänä muun muassa mielenkiintoista funkkis- ja art deco -arkkitehtuuria. Tyylikkään urbaani tunnelma ihastuttaa!

Lue lisää
Tukholma, Norrmalm

Norrmalm-Vasastan

Ydinkeskustan 1960-luvulla uudelleenrakennettu urbaani estetiikka jakaa mielipiteet. Suurkaupungin humu on täällä kuitenkin parhaimmillaan ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Norrmalmilla voit myös nauttia shoppailusta suurimmissa tavarataloissa.

Lue lisää
Tukholma, Skeppsholmen

Skeppsholmen

Kulturelli Skeppsholmen tarjoaa museoelämyksiä ja merellisen urbaaneja maisemia. Kaupunginosassa ei ole juurikaan asuintaloja, sillä laivaston entisenä saarena sen rakennukset ovat pääosin vanhoja, jylhän komeita kasarmeja.

Lue lisää
Tukholma, Södermalm

Södermalm

Boheemi, kulturelli ja äärimmäisen cool. Sellainen on Södermalm, joka on parissa vuosikymmenessä muuttunut työläiskaupunginosasta luovan luokan kotipesäksi.

Lue lisää
djurgardsbron-night-panorama_photo-henrik-trygg-mediabank-visitstockholm-com_600x300

Östermalm

Tunnelmaltaan mannermainen Östermalm on hienostunut ja erittäin chic.

Lue lisää
Tukholma

Tukholman ympäristö

Leppoisa saaristolaiselämä sekä perheloman parhaat aktiviteetit löytyvät aivan kaupungin lähistöltä.

Lue lisää
Tukholma, Hammarby Sjöstad

Uudet, trendikkäät kaupunginosat

Tukholma kasvaa kohisten. Vanhat satama- ja teollisuusalueet muuttuvat asuinpaikoiksi ja eri puolille kaupunkia syntyy uusia kaupunginosia, joista moni on jo täynnä elämää.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja