Tukholmassa riittää tekemistä

Aktiviteetit

Kuva: Yanan Li/mediabank.visitstockholm.com

Jaa Seuraa

Suunnittele itse juuri sinulle sopiva loma! Poimimme Tukholman monista mahdollisuuksista hauskoja kohteita ja aktiviteetteja.

Tukholma-fi-Tekniska-Museet-Megamind-600x300

Video: Vieraile Tekniska Museetissa

Tekniska Museet Tukholmassa on riemukas elämys koko perheelle. Uutuusnäyttely Megamind sukeltaa mielen ja aistien syövereihin, ja selvittää miksi havaitsemme ja koemme asiat tietyllä tavalla. Katso videolta, millaisia yllätyksiä näyttely kävijöilleen tarjoaa!

Lue lisää
Tukholma-fi-Ilmaista-tekemista-koko-perheelle-600x300

Ilmaista tekemistä koko perheelle

Lapsiperheen Tukholman-matkan voi hyvin tehdä pienemmälläkin budjetilla, sillä ympäri kaupunkia löytyy monenlaista ilmaista tekemistä kaikenikäisille. Päivä tai pari kuluu mukavasti puistoissa, museoissa ja kulttuurin parissa.

Lue lisää
Tukholma, Junibacken, lapsi, lapsiperhe, perhe

48 h: Perhelomailijan suosikkikohde

Tukholma on hieno matkakohde lapsiperheelle. Junibackenin satujuna on valloittava kokemus koko perheelle: taaperot viihtyvät Gröna Lundin minikarusellissa ja isommille on tarjolla niin tieteellisiä kokeita kuin polkuveneilyä Djurgårdenin vesillä. Tässä vinkkimme parin vuorokauden miniloman ohjelmaksi!

Lue lisää
Tukholma-fi-Hyvan-olon-Tukholma-Centralbadet-600x300

Hyvän olon Tukholma

Tukholmassa itsensä hemmottelu on helppoa, sillä kaupunki on pullollaan kylpylöitä, ulkoilumahdollisuuksia ja terveellisiä ruokapaikkoja. 48 tunnin hellittelyloman jälkeen on mukava palata kotiin täynnä uutta energiaa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Romanttinen-Tukholma-600x300

Tällainen on romanttinen Tukholma

Vietä miniloma Tukholmassa kävellen käsi kädessä valittusi kanssa hämyisillä kujilla, siemaillen samppanjaa samettisohvilla ja nauttimalla laiskoista hotelliaamuista.

Lue lisää
Tukholma-fi-Ruokakierros-600x300

Opastetulle ruokakierrokselle Tukholmaan

Opastettu ruokakierros Tukholmassa tutustuttaa paikalliseen ruokakulttuuriin, joka on herkullinen sekoitus perinteisiä raaka-aineita ja kansainvälisiä makuja.

Lue lisää
Tukholma-fi-Oppimisen-iloa-Sodertaljessa-600x300-b

Oppimisen iloa Södertäljessä

Södertäljen kaupunki, noin 35 km Tukholmasta etelään, on mahtava koko perheen retkikohde. Monet nähtävyydet kutittelevat uteliaisuutta ja houkuttelevat kaikenikäisiä oppimaan lisää. Päivä tai kaksi hurahtaa helposti tieteen, tekniikan, historian, eläimien ja luonnon parissa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Esteeton-Tukholma-600x300

Esteetön Tukholma

Sähköpyörätuolilla liikkuva matkabloggaaja ja esteettömän matkailun asiantuntija Sanna Kalmari rohkaisee liikuntarajoitteisia matkustamaan Tukholmaan.

Lue lisää
Tukholma-fi-Juha-Lind-600x300

Jääkiekkoa Tukholman tyyliin

Juha Lindin tulee yhä seurattua tuttuja ruotsalaisjoukkueita, vaikka omista jääkiekkovuosista Ruotsissa on jo aikaa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Viking-Gabriella-600x300

Loistava syy lähteä merelle! m/s Gabriella uudistui upeasti

Kun astuu sisään Viking Linen m/s Gabriellalle, sitä on vaikea tunnistaa samaksi laivaksi, joka on tähänkin asti liikennöinyt Helsinki−Tukholma-reitillä. Yli sata hyttiä, ravintolamaailma, myymälät ja leikkihuone on uudistettu näyttävästi.

Lue lisää
Tukholma, puisto, piknik, picnic

Kevään saapuessa piknik villitsee tukholmalaiset

Lämmön saapuessa Tukholmaan paikalliset asukkaat pakkaavat mielellään piknik-korin ja hakeutuvat kaupungin vihreisiin keitaisiin nauttimaan auringosta. Kerromme miten voit liittyä joukkoon omalla Tukholman-matkallasi.

Lue lisää
Tukholma-fi-Moniulotteisia-elamyksia-Cosmonova-600x300

Moniulotteisia elämyksiä

Tukholmassa voi lisätä leffaelämyksiin uusia ulottuvuuksia tai hypätä itse mukaan osaksi legendaarisen bändin esitystä.

Lue lisää
Tukholma-fi-Yhteinen-aktiiviloma-600x300-b

Yhteinen aktiiviloma Tukholmassa

Starttaa sporttikevät Tukholmassa. Aktiiviloma tekee hyvää parisuhteelle ja antaa uutta inspiraatiota treeniin myös kotiin vietäväksi. Täydelliseen viikonloppuun kuuluu ainakin harjoittelua personal trainerin kanssa, uusia haasteita nyrkkeilysalilla ja pitkiä kävelylenkkejä luonnon helmassa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Parhaat-juoksureitit-video-600x300

Video: Tukholman parhaat juoksureitit

Pakkaa juoksukengät mukaan reissuun. Tukholma.fi opastaa sinut upeille reiteille, pidit sitten urbaanista ympäristöstä tai luontomaisemista. Katso video!

Lue lisää
Tukholma, talvi, laskettelu, lumilautailu, Hammarbybacken

48 h: Aktiivinen talviloma Tukholmassa

Tukholmassa on loistavat mahdollisuudet liikkua aktiivisesti – säällä kuin säällä. Perinteisten talviurheilulajien lisäksi tarjolla on pittoreskeja kaupunkinäkymiä laivan kannelta tai kattojen yläpuolelta.

Lue lisää
Tukholma-fi-Yllytyshullujen-Tukholma-600x300

Yllytyshullujen Tukholma

Tukholma on aurinkoinen ja leppoisa kaupunki, mutta jännitystä kaipaavillekin löytyy tarjontaa. Tässä muutama ehdotus omien rajojensa testaamiseen, kuitenkin turvallisissa puitteissa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Herrasmiesten-kesken-600x300

48h: Herrasmiesten kesken

Miten aito gentlemanni rentoutuu? Tukholma on loistokohde vaativammallekin hifistelijälle. Seuraavassa vinkkejä pitkän viikonlopun viettoon miesseurassa.

Lue lisää
Tukholma, kylpylä, Yasuragi

Video: Japanilainen kylpylä keskellä Tukholman saaristoa

Upea Yasuragi tarjoaa hetken täydellistä rentoutumista. Kurkistimme, millainen tunnelma japanilaishenkisessä spa'ssa vallitsee.

Lue lisää
Tukholma

Rentoa luksusta Tukholmassa

Hienostunut miniloma tyylikkäässä ja monipuolisessa Tukholmassa on muutakin kuin samppanjaa ja shoppailua. Vaikka toki nekin kuuluvat olennaisena osana rentouttavaan luksusviikonloppuun...

Lue lisää
Tukholma-fi-Coworking-Impact-HUB-600x300

Yhteisöllisiä coworking-työtiloja Tukholmassa

Coworking on nouseva trendi Tukholmassa ja yhteisöllisiä työtiloja avataan koko ajan. Osaan niistä pääsee työskentelemään vaikka vain yhdeksi päiväksi.

Lue lisää
tukholma-fi-lemmikki-ja-tukholma-himmelska-hundar-600x300

Lemmikki ja Tukholma – hyvä yhdistelmä

Lemmikin kanssa Tukholmaan matkaavan kannattaa pistäytyä ainakin koirien omassa jäätelöbaarissa ja hankkia tyylikkäät kotiinviemiset.

Lue lisää
Tukholma-fi-48-tunnin-ratsastusloma-600x300

48 h: Ratsastusloma Tukholmassa

Tukholmassa on paljon tarjontaa kaikille hevoshulluille – niin lapsille kuin aikuisillekin. Täällä voi nähdä kaupungin nähtävyydet satulassa istuen, testata vauhdikasta western-ratsastusta tai kokeilla miltä tuntuu istua kuninkaan upeassa paraativaunussa.

Lue lisää
Tukholma, meri, melonta, kajakki, saaristo

48 h: Vauhdikas kesäviikonloppu Tukholmassa

Jos et ole tullut Tukholmaan rentoutumaan vaan haluat matkaltasi menevämpää meininkiä, näiden vinkkiemme avulla nähtävää ja koettavaa riittää koko miniloman ajaksi.

Lue lisää
Tukholma, Viking Line, lapsiperhe, Viking Grace, Grace, risteily, lapset, perhe

Arki unohtuu merellä

Lapsiperheen kesäloma tuntuu aina liian lyhyeltä. Onneksi ohjelmantäyteinen risteily takaa irtioton arjesta ja on ihanan helppo järjestää. Tukholma.fi oli mukana, kun nelihenkinen perhe vietti riemukkaan vuorokauden Viking Linen lippulaivalla, Viking Gracella.

Lue lisää
Tukholma-fi-Skeittaus-video-600x300

Video: Mark Pulman – elämäntapana skeittaus

Mark Pulman on ollut skeittari 27 vuotta. Lopetettuaan ammattimaisen rullalautailun Mark perusti tapahtumatoimiston, skeittikaupan ja afterskate.se-verkkopalvelun. Hän haluaa tarjota yli kolmikymppisille skeittareille tapoja nauttia skeittielämäntavasta.

Lue lisää
Tukholma, golf, Bro Hof Slott

Vietä golfviikonloppu Tukholmassa

Tukholma ja sen ympäristö tarjoavat golfaajille paljon valinnanvaraa luksustason kentistä edullisempiin vaihtoehtoihin. Vieraspelaajat ovat useimpiin paikkoihin erittäin tervetulleita. Golfviikonloppuun on helppo yhdistää myös muita elämyksiä, kuten kulttuuria ja shoppailua.

Lue lisää
stockholm-pride_photo-magnus-liam-karlsson-ibs_602x602

Pinkki Tukholma

Tukholmassa ei ole erillistä LGBT-aluetta, vaan koko Tukholma on yksi suuri LGBT-alue. Näin kaupunkilaiset myös haluavat sen olevan.

Lue lisää
monteliusvagen_photo-tove-freij-ibs_600x300

Tukholman parhaat maisemat

Tukholman historiallista siluettia voi ihailla vaikkapa Södermalmin yltä, lukuisten vesireittien varrelta tai Kaknäs-tornin huipulta. Valokuvamaiseman metsästykseen voi sulavasti yhdistää myös makumatkan Tukholman suosituissa ravintoloissa ja kohtauspaikoissa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Aktiivisen-matkailijan-kesavinkit-600x300

Aktiivisen matkailijan kesävinkit

Tavallisten turistikierroksien lisäksi Tukholma tarjoaa monenlaisia elämyksiä aktiivisille ja seikkailunhaluisille matkailijoille. Kerromme, miten voit kokea Tukholman maalla, merellä ja ilmassa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Kungstradgarden-600x300

Nauti kesäpäivästä Kungsträdgårdenissa

Kesän lämmittäessä Tukholman katuja Kungsträdgårdenin puisto täyttyy auringonottajista ja nautiskelijoista. Se on keskellä kaikkea; lähistöltä löytyy niin shoppailumahdollisuuksia kuin erinomaisia ravintoloita.

Lue lisää
Tukholma-fi-video-Suppaa-ja-melo-600x300

Video: Suppaa ja melo Tukholman rantavesissä

Aivan uudenlainen Tukholma avautuu, kun sitä tarkastelee vetten päältä. Rannikon tuntumassa suppailu tai melonta kruunaa kesäpäivän.

Lue lisää
Tukholma-fi-Parhaat-uimapaikat-600x300

Tukholman parhaat uimapaikat

Tukholmassa on vettä joka puolella, joten uimapaikkojakin on tarjolla paljon, jopa aivan keskustassa. Opastamme kaupungin parhaille hiekkarannoille ja rantakallioille.

Lue lisää
Tukholma, maraton, marathon, juoksu, tapahtuma, urheilu, liikunta

Tukholman urheilutapahtumat 2017

Tukholmassa voi nauttia maailmantähtien yleisurheilusuorituksista tai osallistua itse erilaisiin suosittuihin urheilutapahtumiin. Kokosimme vuoden kiinnostavimmat tapahtumat.

Lue lisää
Tukholma-fi-Ruotsi-ottelu-Lehtikuva-600x300

Perinteinen Suomi–Ruotsi-maaottelu nostaa tunteet pintaan

Yleisurheilukisalla on takanaan yli 90-vuotinen perinne.

Lue lisää
Tukholma-fi-Drottninggatan-Fabrique-600x300

Drottninggatan uusin silmin

Drottninggatan kuuluu Tukholman vakiokohteisiin, mutta tutulta kävelykadulta löytyy myös paljon uutta koettavaa aina tunnelmallisista kahviloista ja kivoista putiikeista salaisiin sisäpihoihin.

Lue lisää
Tukholma-fi-Festivaalihuipentuma-600x300

Tukholman festivaalihuipentuma

Tukholmassa on tarjolla huima kattaus festivaaleja jokaiseen makuun. Kannattaa siis suunnata kaupunkiin ja nauttia kansainvälisen luokan tarjonnasta. Tapahtumista monet ovat ilmaisia tai vähintäänkin kohtuuhintaisia.

Lue lisää
Tukholma-fi-Fjaderholmarna-600x300

Video: Fjäderholmarna päiväreissun kohteena

Hyppäsimme laivan kyytiin Tukholman keskustasta ja lähdimme rentoutumaan lähisaariston upeaan Fjäderholmarnaan. Katso video!

Lue lisää
Tukholma, puutarha, puisto, Bergius, Bergiuksen puutarha, kasvitieteellinen

Tukholman upeimmat puutarhat

Tukholman kesää leimaa paitsi veden läheisyys myös vehreys. Kaupungissa ja sen lähiympäristössä on useita henkeäsalpaavan kauniita puutarhoja ja puistoja, joista parhaat esittelemme tässä.

Lue lisää
Tukholma, saaristo, vene, veneily, Gällnö

Sukella Tukholman saaristoon

Jos haluaa irrottautua arjesta ja rentoutua muutaman päivän kuvankauniissa maisemissa, Tukholman saaristo on nappivalinta. Laivat lähtevät kätevästi Grand Hôtelin edestä ja siirtymät ovat lyhyitä. Esittelyssä kaksi hyvin erilaista kohdetta (Gällnö ja Sandhamn), jotka soveltuvat paitsi päiväreissulle myös pidemmälle visiitille.

Lue lisää
Tukholma, saaristo, meri, vene, veneily

Tutustu Tukholman alueeseen vesiteitse

Veneen kannelta näkee Tukholman alueen kenties mukavimmalla tavalla, sillä kauniimpia reittejä saa hakea. Listasimme parhaat tavat kokea Tukholma ja saaristo vesiteitse.

Lue lisää
Tukholma, saaristo, meri, vene, veneily, Vaxholm

Paljon nähtävää Tukholman saaristossa

Tiesitkö, että Tukholmasta voi jatkaa matkaa moniin saaristokohteisiin helposti loman yhteydessä? Lyhyeen viikonloppumatkaankin voi hyvin yhdistää kaupungin ja saariston erilaiset elämykset.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja