Mikä on matkatoiveesi?

Työmatkalle

Jaa Seuraa
Tagi: Tyomatkalle

Lomailun ja vapaa-ajan vieton lisäksi moni suuntaa Tukholmaan työmatkalle. Kokosimme hyödyllisimmät vinkit töiden puolesta Tukholmaan suuntaaville.

Tukholma-fi-Luonto-tuotiin-lautaselle-600x300-b

Luonto tuotiin lautaselle

Fermentointia, haudutusta ja jännittäviä makuja. Viking Linen keittiöammattilaiset panevat parastaan hellojen äärellä.

Lue lisää
Tukholma-fi-Uudet-hotellit-4-16-Winery-Hotel-600x300

Tukholman uudet houkuttelevat hotellit

Tukholman jännittävässä hotellimaailmassa tapahtuu koko ajan, ja keskustaan on vuonna 2016 avattu aivan uudentyyppisiä hotelleja. Kaikki esittelemämme keskustahotellit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet nauttia Tukholman monipuolisesta tarjonnasta ostoskaduista ravintoloihin ja nähtävyyksistä viihteeseen. Todella mielenkiintoisia, uusia hotellikonsepteja on luvassa keskustassa myös vuoden 2017 aikana.

Lue lisää
Tukholma-fi-Minun-Tukholmani-Tiia-Vanhatapio-600x300-b

Minun Tukholmani: Tiia Vanhatapio

Luovien alojen monitaituri arvostaa Tukholman rouheaa old school -tunnelmaa. Tuttu työmatkakohde muuttui pysyväksi kotikaupungiksi syksyllä 2015.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hyvan-olon-Tukholma-Centralbadet-600x300

Hyvän olon Tukholma

Tukholmassa itsensä hemmottelu on helppoa, sillä kaupunki on pullollaan kylpylöitä, ulkoilumahdollisuuksia ja terveellisiä ruokapaikkoja. 48 tunnin hellittelyloman jälkeen on mukava palata kotiin täynnä uutta energiaa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Parhaat-juoksureitit-video-600x300

Video: Tukholman parhaat juoksureitit

Pakkaa juoksukengät mukaan reissuun. Tukholma.fi opastaa sinut upeille reiteille, pidit sitten urbaanista ympäristöstä tai luontomaisemista. Katso video!

Lue lisää
Tukholma-fi-Hotellibaarit-City-Scandic-Grand-Central-600x300

Hotellibaarit-ilmiö: City

Tukholman ydinkeskustasta löytyy tunnelmallisia baareja ja loungeja, joissa after workia tahdittaa livemusiikki. Tarkastimme pari suosittua hotellibaaria ja niiden tunnelman.

Lue lisää
Tukholma-fi-Matkaohjelmasi-Tyomatkalla-600x300

Työmatkalle

Lomailun ja vapaa-ajan vieton lisäksi moni suuntaa Tukholmaan työmatkalle. Kokosimme hyödyllisimmät vinkit töiden puolesta Tukholmaan suuntaaville.

Lue lisää
Tukholma-fi-Huoneistohotellit-Sky-Hotel-Apartments-600x300

Viivy Tukholmassa pidempään

Jos etsit pidempiaikaista majoitusta liikematkalle tai perheen lomamatkalle, huoneistohotelli on erinomainen vaihtoehto. Niissä yhdistyvät viihtyisän kodinomainen ilmapiiri ja hotellin palvelut. Kartoitimme Tukholman tarjontaa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hotellibaarit-Ostermalm-T-Bar-600x300

Hotellibaarit-ilmiö: Östermalm

Tukholmassa tavataan tuttuja after workin tai late after workin tiimoilta usein hotellin baarissa tai loungessa. Tällaisia hotelleja on kaupungissa tällä hetkellä kiitettävissä määrin. Tarkastimme muutaman Östermalmin suositun hotellibaarin ja niiden tunnelman.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hotellibaarit-Sodermalm-Rival-600x300

Hotellibaarit-ilmiö: Södermalm

Tukholmassa tavataan tuttuja after workin tai late after workin tiimoilta usein hotellin baarissa tai loungessa. Tällaisia hotelleja on kaupungissa tällä hetkellä kiitettävissä määrin. Tarkastimme pari Södermalmin suosittua hotellibaaria ja niiden tunnelman.

Lue lisää
Tukholma-fi-Coworking-Impact-HUB-600x300

Yhteisöllisiä coworking-työtiloja Tukholmassa

Coworking on nouseva trendi Tukholmassa ja yhteisöllisiä työtiloja avataan koko ajan. Osaan niistä pääsee työskentelemään vaikka vain yhdeksi päiväksi.

Lue lisää
Tukholma, golf, Bro Hof Slott

Vietä golfviikonloppu Tukholmassa

Tukholma ja sen ympäristö tarjoavat golfaajille paljon valinnanvaraa luksustason kentistä edullisempiin vaihtoehtoihin. Vieraspelaajat ovat useimpiin paikkoihin erittäin tervetulleita. Golfviikonloppuun on helppo yhdistää myös muita elämyksiä, kuten kulttuuria ja shoppailua.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola, terassi, Fåfängan

Kesällä Tukholmassa syödään ulkona

Ulkona syömiseen tulee kesällä uusia ulottuvuuksia. Tukholmalaiset terassit tarjoavat ruokaelämysten lisäksi upeita näköaloja tai veden läheisyyttä.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola, aamiainen, aamupala, Nybrogatan 38

Aamiainen Tukholmassa

Miksi odottaa lounasaikaan? Tukholman ravintolamaailma avaa ovensa herkkusuille jo aamun sarastaessa. Yhä useammat ravintolat ovat lisänneet valikoimiinsa aamiaisen, ja nouseva trendi on poikinut myös koko joukon persoonallisia vaihtoehtoja. Tukholma kattaa myös viljavan valikoiman laadukkaan brunssin metsästäjälle.

Lue lisää
Tukholma, ravintola, ruoka, Volt, Östermalm

Herkkuja fine diningin ja bistron välimaastossa

New Nordic -keittiölle on ominaista, että keittiömestarit suosivat entisaikaisia valmistusmenetelmiä, kuten säilömistä, kuivaamista, suolaamista ja riiputtamista – ja kehittelevät niistä jatkuvasti uutta.

Lue lisää
Tukholma, ruoka, ravintola, husmanskost, Tradition, kotiruoka

Perinteinen kotiruoka maistuu ravintolassa

Niin perinteisen kuin modernin pohjoismaisen keittiön kannattaja löytää Tukholmasta itselleen ravintolan. Husmanskostia etsivien kannattaa suunnistaa esimerkiksi Traditioniin.

Lue lisää
Tukholma-fi-Taksit-600x300

Taksit

Matkatarpeistasi riippuen voit joko tilata taksin etukäteen, ottaa taksin tolpalta tai pysäyttää taksin lennosta kadulla.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja