Jaa Seuraa

Viivy Tukholmassa pidempään

Jos etsit pidempiaikaista majoitusta liikematkalle tai perheen lomamatkalle, huoneistohotelli on erinomainen vaihtoehto. Niissä yhdistyvät viihtyisän kodinomainen ilmapiiri ja hotellin palvelut. Kartoitimme Tukholman tarjontaa.

Biz Apartment Gärdet

Tukholma, hotelli, huoneistohotelli, majoitus, Biz Apartment Gärdet

Kuva: Biz Apartment Gärdet

Gärdetin alueella sijaitseva Biz Apartment Gärdet -huoneistohotelli tarjoaa laadukkaasti kalustettuja ja hyvin varusteltuja huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiö ja ruoanvalmistukseen tarvittavat välineet. Vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri. Sijainti on hyvä lähellä keskustaa sekä Djurgårdenin vehreää saarta, jolta löytyy muun muassa Skansenin ulkoilmamuseo ja Gröna Lundin huvipuisto.

Sky Hotel Apartments

Tukholma, hotelli, huoneistohotelli, majoitus, Sky Hotel Apartments

Kuva: Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments -hotelli sijaitsee Tukholmassa keskeisellä paikalla Kungsholmenin länsipuolella, vain muutaman minuutin päässä E4-valtatiestä sekä Thorildsplanin ja Stadshagenin metroasemista. Hotellissa on 143 modernia ja tilavaa huoneistoa. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö ja ruokailutila, mutta samassa rakennuksessa on myös mahdollisuus nauttia aamiaista ja muita aterioita arkisin Tapas & Food -ravintolassa. Liikematkailijoiden käyttöön hotellissa on myös kokoustiloja.

Best Western Plus Time Hotel

Lähellä Odenplanin metroasemaa sijaitseva Best Western Plus Time Hotel tarjoaa tavallisten hotellihuoneiden lisäksi 15 modernia ja hyvin varusteltua studiohuoneistoa erityisesti pidempiaikaiseen majoitukseen. Tarjolla on erikokoisia vaihtoehtoja sekä yksinään matkustaville että perheille. Hotellissa on myös rentoutumis- ja saunatilat sekä aamiaistarjoilu.

Hotel Stay Long

Stay Long sijaitsee noin 20 km Tukholmasta pohjoiseen Täby Kyrkbyssä ja tarjoaa 12 tilavaa (30–40 m2) huoneistoa. Suuremmissa kaksikerroksisissa asunnoissa on tilaa enintään neljälle hengelle. Viihtyisissä ja rauhallisissa huoneistoissa voi majoittua yhtä hyvin muutamaksi yöksi kuin useammaksi kuukaudeksikin. Ruotsin suurin ostoskeskus Täby Centrum sijaitsee hotellin lähellä, ja Tukholman keskustaan pääsee junalla puolessa tunnissa.

ApartDirect

ApartDirect kattaa useita huoneistohotelleja Tukholmassa ja suuntaa tarjontansa sekä liike- että lomamatkailijoille. Huoneistoissa on koodilukot, ja jokainen vieras saa ainutlaatuisen koodinsa sähköpostitse ja tekstiviestillä, kun varaus on vahvistettu. Huoneistoja on Vanhassakaupungissa, keskustassa Sveavägenillä ja Gärdetillä sekä kaupungin eteläpuolella Hammarby Sjöstadissa.

  • Sky Hotel Apartments -hotellin avara medium-huoneisto on kooltaan noin 40 neliömetriä.
    Kuva: Sky Hotel Apartments

Ajankohtaista Tukholmassa

Lars Norén palaa Dramateniin

18.3.−8.6.

Lars Norén, yksi Ruotsin kansainvälisesti tunnetuimmista näytelmäkirjailijoista, tekee paluun Dramatenin kuninkaalliseen teatteriin 19 vuoden tauon jälkeen. Stilla liv on ensemble-näytelmä, josta puuttuvat repliikit lähes täysin – sen sijaan teoksen keskiössä ovat katseet, eleet ja liikkeet.

Kuvassa Fanny Laslo-Westin, Signe Mattsson, Nina Fex ja Irene Lindh.
Kuva: Sören Vilks

Suurnäyttely Svenskt Tennin isästä

10.3.−17.8.

Arkkitehtuuri- ja designkeskus ArkDesin uusi päänäyttely keskittyy modernismin pioneereihin kuuluvaan Josef Frankiin, joka tunnetaan parhaiten tuotannostaan sisustusliike Svenskt Tennille. Josef Frank − Against Design on kattavin Josef Frankista koskaan tehty näyttely, ja Skeppsholmenilla sijaitsevassa museossa esillä on arkkitehti-muotoilijan tuotannon koko kirjo arkkitehtuurista huonekaluihin ja värikkäisiin kuvioihin.

Kuva: ArkDesin kokoelmat

Tukholman taideviikko

21.−26.3.

Tukholman taideviikko on tapansa mukaan pullollaan korkeatasoisia tapahtumia. Yhtenä merkittävimmästä voidaan mainita Market Art Fair -taidemessut, jotka kokoavat 24.−26.3. Pohjoismaiden johtavat galleriat Färgfabrikeniin. Tämän lisäksi kaupungin suuret taideinstituutiot järjestävät erilaisia näyttelyitä, performansseja ja luentoja.

Kuvassa: Frank Stellan teos Wetterling Galleryssä

Yhteystiedot Tietosuoja