Jaa Seuraa

Viivy Tukholmassa pidempään

Jos etsit pidempiaikaista majoitusta liikematkalle tai perheen lomamatkalle, huoneistohotelli on erinomainen vaihtoehto. Niissä yhdistyvät viihtyisän kodinomainen ilmapiiri ja hotellin palvelut. Kartoitimme Tukholman tarjontaa.

Biz Apartment Gärdet

Tukholma, hotelli, huoneistohotelli, majoitus, Biz Apartment Gärdet

Kuva: Biz Apartment Gärdet

Gärdetin alueella sijaitseva Biz Apartment Gärdet -huoneistohotelli tarjoaa laadukkaasti kalustettuja ja hyvin varusteltuja huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiö ja ruoanvalmistukseen tarvittavat välineet. Vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri. Sijainti on hyvä lähellä keskustaa sekä Djurgårdenin vehreää saarta, jolta löytyy muun muassa Skansenin ulkoilmamuseo ja Gröna Lundin huvipuisto.

Sky Hotel Apartments

Tukholma, hotelli, huoneistohotelli, majoitus, Sky Hotel Apartments

Kuva: Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments -hotelli sijaitsee Tukholmassa keskeisellä paikalla Kungsholmenin länsipuolella, vain muutaman minuutin päässä E4-valtatiestä sekä Thorildsplanin ja Stadshagenin metroasemista. Hotellissa on 143 modernia ja tilavaa huoneistoa. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö ja ruokailutila, mutta samassa rakennuksessa on myös mahdollisuus nauttia aamiaista ja muita aterioita arkisin Tapas & Food -ravintolassa. Liikematkailijoiden käyttöön hotellissa on myös kokoustiloja.

Best Western Plus Time Hotel

Lähellä Odenplanin metroasemaa sijaitseva Best Western Plus Time Hotel tarjoaa tavallisten hotellihuoneiden lisäksi 15 modernia ja hyvin varusteltua studiohuoneistoa erityisesti pidempiaikaiseen majoitukseen. Tarjolla on erikokoisia vaihtoehtoja sekä yksinään matkustaville että perheille. Hotellissa on myös rentoutumis- ja saunatilat sekä aamiaistarjoilu.

Hotel Stay Long

Stay Long sijaitsee noin 20 km Tukholmasta pohjoiseen Täby Kyrkbyssä ja tarjoaa 12 tilavaa (30–40 m2) huoneistoa. Suuremmissa kaksikerroksisissa asunnoissa on tilaa enintään neljälle hengelle. Viihtyisissä ja rauhallisissa huoneistoissa voi majoittua yhtä hyvin muutamaksi yöksi kuin useammaksi kuukaudeksikin. Ruotsin suurin ostoskeskus Täby Centrum sijaitsee hotellin lähellä, ja Tukholman keskustaan pääsee junalla puolessa tunnissa.

ApartDirect

ApartDirect kattaa useita huoneistohotelleja Tukholmassa ja suuntaa tarjontansa sekä liike- että lomamatkailijoille. Huoneistoissa on koodilukot, ja jokainen vieras saa ainutlaatuisen koodinsa sähköpostitse ja tekstiviestillä, kun varaus on vahvistettu. Huoneistoja on Vanhassakaupungissa, keskustassa Sveavägenillä ja Gärdetillä sekä kaupungin eteläpuolella Hammarby Sjöstadissa.

  • Sky Hotel Apartments -hotellin avara medium-huoneisto on kooltaan noin 40 neliömetriä.
    Kuva: Sky Hotel Apartments

Ajankohtaista Tukholmassa

"Fokus Finland: 3 x Aho & Soldan – en fotosläkts berättelse"

10.6.-10.9.

Liljevalchin taidehallin kesänäyttely esittelee tänä kesänä Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi suomalaista valokuvataidetta.

HUOM! Liljevalchs Konsthall peruskorjataan tällä hetkellä, ja taidehallin näyttelyt järjestetään tällä hetkellä tilapäisissä tiloissa Östermalmilla, Armeijamuseon pihalla (Riddargatan 13)

Kuva: Claire Aho / Liljevalchs konsthall

Östersjöfestivalen

21.-29.8.

Tänä vuonna 15 vuotta täyttävä, Berwaldhallenissa järjestettävä Östersjöfestivalen yhdistää klassisen musiikin ja Itämeren suojelun.

Kuva: Clive Barda / Östersjöfestivalen

Tangoillat Gröna Lundissa

29.9. asti

Gröna Lundin tanssilavalla tanssitaan tangon tahtiin perjantaisin. Mikäli haluat kerrata askeleet, Stockholm Tango Dance aloittaa tangoillat tanssikurssilla klo 18-19!

Kuva: Gröna Lund

Yhteystiedot Tietosuoja