Jaa Seuraa

Hemmottelevat kylpylähotellit

Teksti: Anna Nikkinen
Julkaistu: 5.3.2015
Päivitetty: 15.03.2017

Lempeistä spa-hoidoista voi Tukholmassa nauttia kätevästi myös hotelleissa, jotka tarjoavat majoituksen ja herkullisen ruoan lisäksi täydellisen rentoutumisen kylpylän puolella.

Ayurvedan itämainen autuus

Hotelli Clarion Stockholm Södermalmilla inspiroi kävijää taiteella ja musiikilla. Hotellista löytyy myös intialaisvaikutteinen kylpylä Elements Spa, jossa inspiraation lähteenä on käytetty ayurveda-oppia. Täältä löytyy kattava valikoima ayurveda-hoitoja, sekä laaja valikoima jooga- ja pilatestunteja koko kehon ja sielun hoitoon. Elämyssuihkut, kutsuvat uima-altaat ja yrttisauna viimeistelevät nautinnon.

Clarion Sign ja upea ulkoilma-allas

Moderni hotelli Clarion Sign sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä keskusrautatieasemalta. Hotellin yläkerrassa palvelee yhtä lailla paikallisten ja turistien suosima kylpylä Selma City Spa, jossa voi nauttia monipuolisista spa-hoidoista tai vierailla ainoastaan allas- ja saunaosastolla. Monet suosivat Clarion Signia sen ulkoilma-altaan vuoksi. Ympäri vuoden lämpimänä höyryävältä altaalta on mahtavat näkymät yli Tukholman keskustan.

Kullankimalteinen Grand Hôtel

Kuuluisa Grand Hôtel kuninkaanlinnaa vastapäätä on tähtien ja valtion päämiesten suosima hotelli, joka hemmottelee asiakasta ylväillä puitteilla ja parhaalla palvelulla. Hotellin kylpylä Nordic Spa & Fitness on valittu maailman kymmenen parhaimman kylpylän joukkoon.

”Suomalaiselle kävijälle suosittelemme erityisesti Nordic Beauty -pakettia, joka sisältää kuorinnan, naamion ja hieronnan. Myös Arctic Detox on erittäin suosittu – tämä vaativampi hoito sopii rohkeammalle ja kokeilunhaluiselle”, kertoo kylpylästä vastaava Anneli Falk.

”Korkealuokkaisesta kylpylästämme välittyy saarien, luotojen ja meren läheisyys. Haluamme, että asiakas saa kokea aidon saariston tuntua heittäessään löylyä saunassa tai pulahtaessaan kylmävesialtaaseen. Lämpimät altaat sen sijaan hellivät kehoa ja mieltä, sekä tarjoavat oivan mahdollisuuden hiljentymiselle”, jatkaa Falk. ”Hoitoja tarjoamme erittäin monipuolisesti kasvohoidoista hierontaan, manikyyriin ja pedikyyriin.”

Grand Hôtelin kylpylästä löytyy myös erittäin korkeatasoinen kuntosali ja maineikkaita personal trainereita, jotka takaavat tehokkaan treenitunnin.

Keskustan klassikko

Vasagatanin viiden tähden helmi Radisson Blu Royal Viking Hotel on takuuvarma valinta matkailijalle, joka haluaa asua aivan kaupungin ytimessä. Hotellin yhteydessä toimii monipuolinen, uima- ja porealtaalla sekä saunaosastolla varustettu SATS-ketjun kuntosali.

Hammam huokuu lämpöä

Elite Hotel Marina Tower on vanhan myllyn tiloihin rakennettu uusi upea hotelli, joka sijaitsee Nackassa muutaman minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Tämä massiivinen punatiilirakennus tarjoaa hulppean merinäköalan lisäksi näkymän muun muassa kauniiseen Djurgårdeniin. Hotellin kylpylästä vastaa maineikas Sturebadet, mikä takaa laadun ja tunnelman. Marina Towerin Sturebadet on rakennettu turkkilaisen Hammam-teeman ympärille: marmorikivet ja huoneet hehkuvat lämpöä, mikä vie kävijän mukanaan aistikkaalle rentoutumismatkalle. Hammam lämmittää lihakset, pehmentää ihon ja rentouttaa mielen.

Gamla Stanin eliittiä

First Hotel Reisen on tunnettu korkealuokkaisesta palvelusta, laadusta ja modernista designista. Bonuksena on hotellin ihanteellinen sijainti Skeppsbronilla, aivan kuninkaanlinnan tuntumassa. Hotellin kylpylä Luxury Spa on nimensä veroinen: asiakkaalle tarjotaan samppanjaa ja hurmaavia spa-hoitoja ylellisessä ympäristössä.

 • Selma City Span ulkouima-allas on urbaani hengähdyspaikka.
  Kuva: Sandra Birgersdotter / Clarion Hotel Sign

 • Kuumakivihieronta on kokonaisvaltaisen rentouttava hoito.
  Kuva: Clarion Hotel Sign

 • Elements Spa.
  Kuva: Clarion Hotel Stockholm

 • Nordic Spa & Fitnessissä rentoudut tyylillä.
  Kuva: Grand Hôtel Stockholm

 • Nordic Spa & Fitnessissä on varattavissa myös spa-sviitti.
  Kuva: Grand Hôtel Stockholm

Ajankohtaista Tukholmassa

Mitt 50-tal

10.11.2017-

Nylonsukat, korsetit, kapeat vyötäröt…

Nordiska muséetin uusi näyttely “Mitt 50-tal” herkuttelee 1950-luvun muodilla ja luo samalla katseen sen ajan muoti-ihanteisiin.

Kuva: Peter Segermark / Nordiska muséet

Bergmanåret 2018

1.1.-31.12.2018

Vuonna 2018 juhlistetaan 100 vuotta sitten syntynyttä Ingmar Bergmania. Juhlavuoden tapahtumia järjestetään niin eri puolilla Ruotsia kuin Eurooppassakin.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja