Tyylistä tinkimättä

Majoitu Tukholmassa

Kuva: Tuukka Ervasti/imagebank.sweden.se

Jaa Seuraa
Tagit:

Valitse upea putiikkihotelli tai pujahda laivahotelliin pikkurahalla. Tukholman monipuolisiin hotelli- ja majoitusvaihtoehtoihin kannattaa paneutua huolella.

Tukholma, majoitus, hotelli, design, design-hotelli, Motel L, edullinen, halpa, Hammarby Sjöstad

Edulliset ja laadukkaat majasijat

Perinteisen hotelliyöpymisen sijaan Tukholmasta voi löytää tarpeisiinsa sopivan majoituksen edullisesti niin keskustan sydämestä kuin sen laitamilta. Tarjolla on itsepalvelukonseptilla toimivia hotelleja, designia sekä persoonallisia huoneistoja.

Lue lisää
Tukholma-fi-putiikkihotellit-Melody-600x300

Tukholman parhaat putiikkihotellit

Haluaisitko asua seuraavalla Tukholman matkallasi afrikkalaisin patsain koristellussa ullakkohuoneessa tai katsella keskustan kuhinaa omalta terassiltasi kuparinvihreiden kattojen yläpuolelta? Varaa huone persoonallisesta putiikkihotellista.

Lue lisää
Tukholma, luksus, linna, majoitus, hotelli, Ulfsunda, ylellinen

Luksusviikonloppu linnassa tai kartanossa

Saisiko olla kuninkaallista ylväyttä tai muuten vain ainutlaatuista luksusta? Tukholman ympäristössä monet linnat tarjoavat mahdollisuuden yöpyä historiallisessa miljöössä sekä hulppeat puitteet romanttiselle viikonlopulle.

Lue lisää
Tukholma-fi-Spa-hotellit-Grand-Hotel-600x300

Hemmottelevat kylpylähotellit

Lempeistä spa-hoidoista voi Tukholmassa nauttia kätevästi myös hotelleissa, jotka tarjoavat majoituksen ja herkullisen ruoan lisäksi täydellisen rentoutumisen kylpylän puolella.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hotellibaarit-Sodermalm-Rival-600x300

Hotellibaarit-ilmiö: Södermalm

Tukholmassa tavataan tuttuja after workin tai late after workin tiimoilta usein hotellin baarissa tai loungessa. Tällaisia hotelleja on kaupungissa tällä hetkellä kiitettävissä määrin. Tarkastimme pari Södermalmin suosittua hotellibaaria ja niiden tunnelman.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hotellibaarit-Ostermalm-T-Bar-600x300

Hotellibaarit-ilmiö: Östermalm

Tukholmassa tavataan tuttuja after workin tai late after workin tiimoilta usein hotellin baarissa tai loungessa. Tällaisia hotelleja on kaupungissa tällä hetkellä kiitettävissä määrin. Tarkastimme muutaman Östermalmin suositun hotellibaarin ja niiden tunnelman.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja