Kuukauden teema

Tukholmaan shoppailemaan!

Jaa Seuraa
Tagit:

Tukholma houkuttelee suomalaisia ostoksille yhä uudelleen ostoskeskuksiin, kivijalkaliikkeisiin ja kauppahalleihin. Maaliskuun teemana Tukholma.fi:ssä on shoppailu: listaamme parhaat vinkit niin designin, muodin kuin vaikkapa persoonallisten lastenvaatteidenkin löytämiseksi.

tukholma-fi-ekoputiikit-600x300

Tukholman uudet ekoputiikit ja ekokahvilat

Ekologisuus on pinnalla. Yhä useammassa Tukholman kaupassa ja kahvilassa voi tehdä vastuullisia valintoja – tyylistä ja mausta tinkimättä.

Lue lisää
tukholma-fi-hornstullin-helmet-bio-rio-600x300

Hornstullin helmet – TOP 9

Elämää sykkivän Södermalmin läntisellä puoliskolla sijaitsee Hornstullin alue, jonka kadut ja ranta vilisevät uniikkeja ravintoloita, baareja ja putiikkeja.

Lue lisää
tukholma-fi-kauppahallit-hotorgshallen-prima-delicatessen-600x300

Esittelyssä Tukholman kauppahallit ja food courtit

Tukholmassa on kolme suurta kauppahallia, joissa voi ostosten lomassa nauttia herkullisen lounaan tai kiireettömät iltapäiväkahvit.

Lue lisää
Tukholma-fi-Designbloggaajat-600x300

Minun Tukholmani: Suomalaiset sisustusbloggaajat Tukholmassa

Joukko suomalaisia sisustusbloggaajia vietti viikonlopun Blog House Stockholmissa ja Tukholman sisustus- ja designtrendeihin tutustuen. Kauniit keramiikka-astiat, monipuolinen käsityötarjonta ja huolitellut kokonaisuudet ihastuttivat bloggaajia Tukholmassa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Muotibloggaajat-600x300

Minun Tukholmani: Suomalaiset muotibloggaajat Tukholmassa

Lämmin ja aurinkoinen sää helli suomalaisia muotibloggaajia pidennetyllä viikonloppureissulla Tukholmassa. Blog House Stockholmissa juteltiin Tukholman muotitarjonnan helmistä ja haaveiltiin päivän päätteeksi rentouttavasta vaahtokylvystä.

Lue lisää
Tukholma-fi-Drottninggatan-Fabrique-600x300

Drottninggatan uusin silmin

Drottninggatan kuuluu Tukholman vakiokohteisiin, mutta tutulta kävelykadulta löytyy myös paljon uutta koettavaa aina tunnelmallisista kahviloista ja kivoista putiikeista salaisiin sisäpihoihin.

Lue lisää
Minttu Vesala

Minun Tukholmani: Minttu Vesala

Suomen ensimmäinen stylisti, Minttu Vesala, nauttii Tukholman kaduilla kävelystä ja meren läheisyydestä. Modernan näyttelyt tuovat työhön vaikutteita.

Lue lisää
Tukholma-fi-Sisustus-600x300

Inspiroidu sisustustrendeistä Tukholmassa

Ruotsalainen sisustustyyli on tunnetusti pelkistetyn tyylikäs, mutta myös täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Suunnittelijat yhdistelevät ajattomiin klassikoihin valkoista tai vihreää marmoria, vaaleita luonnonmateriaaleja, ruukkukasveja ja kullanhohtoista messinkiä.

Lue lisää
Tukholma-fi-Mall-of-Scandinavia-600x300

Tukholman tuorein kauppakeskus: Mall of Scandinavia

Tukholma nostaa edelleen profiiliaan muodin mekkana. Marraskuussa 2015 avattu, Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva kauppakeskus Mall of Scandinavia täyttää elämyksiä, trendejä ja kulinarismia arvostavan kävijän toiveet.

Lue lisää
Tukholma-fi-Hipster-miesten-kyydissa-Clubs-and-Spades-600x300

Hipster-miesten kyydissä

Tukholma on hipsterien taivas. Pikkukahviloita, pyöräilijöitä ja homemade-liikkeitä riittää. Kukaan ei tietenkään tunnustaudu hipsteriksi – se olisi liian ilmiselvää. Kaupungista löytyy kuitenkin paljon erilaisia kiinnostavia osoitteita, jotka kannattaa katsastaa, jos osuu kulmille.

Lue lisää
Tukholma, shoppailu

Video: Tukholman shoppailuvinkit

Tukholma on säilyttänyt asemansa suomalaisten suosimana shoppailukohteena. Kaupungista löytyy brändejä, joita ei vielä saa Suomesta. Poimimme mielenkiintoisimmat shoppailuvinkit.

Lue lisää
Tukholma-fi-Laatumerkkeja-loytohintaan-600x300

Stockholm Quality Outlet – laatumerkkejä löytöhintaan

Stockholm Quality Outlet myy muotia, ulkoiluvaatteita ja keittiövarusteita aina reilusti keskustan hintoja halvemmalla.

Lue lisää
Tukholma, muoti, ostoskeskus, shoppailu, Kista Galleria

Muotishoppailua keskustan ulkopuolella

Tukholman ympäristössä sijaitsevien ostoskeskusten muotitarjonta on monipuolista – trenditietoisimmatkin voivat tehdä herkullisia löytöjä. Listasimme keskustan ulkopuolisia ostoskohteita.

Lue lisää
Tukholma-fi-Kauneusvinkit-600x300

Tukholman kauneusvinkit

Tukholman tavarataloissa ja putiikeissa riittää valinnan varaa kauneuden saralla. Saatavilla on ruotsalaisten laatumerkkien lisäksi tuoksuharvinaisuuksia ja kosmetiikkaa maailmalta. Shoppailun lomassa voi myös hemmotella itseään vaikkapa tuoksukonsultaatiolla, kasvohoidolla tai meikkauskurssilla.

Lue lisää
Tukholma-fi-Herrasmiesten-kesken-600x300

48h: Herrasmiesten kesken

Miten aito gentlemanni rentoutuu? Tukholma on loistokohde vaativammallekin hifistelijälle. Seuraavassa vinkkejä pitkän viikonlopun viettoon miesseurassa.

Lue lisää
Tukholma-fi-klassinen-muoti-Odd-Molly-600x300

Klassista tyyliä ja persoonallista ruotsalaismuotia

Tukholman monipuolisesta muotitarjonnasta löytyy monia klassikkomerkkejä, joiden liikkeet ovat ehdottomasti käynnin arvoisia.

Lue lisää
Tukholma, shoppailu, muoti, ostokset, ostos

48 h: Shoppailijan pyhiinvaelluskohteet

Muodin hermolla elävässä Tukholmassa mainioita shoppailukohteita ei tarvitse pitkään etsiä. Klassikkotavaratalojen lisäksi eri kaupunginosien keskittymät tarjoavat ostoselämykseen omaa sävyään. Ostosviikonloppuun rentouttavan lisäelementin löytää kätevästi keskustan citykylpylöistä.

Lue lisää
Tukholma, raha, kruunu, halpa, edullinen, budjetti, säästää, säästö

Tukholma pienellä budjetilla

Tukholma tarjoaa paljon myös pienellä budjetilla matkaavalle. Poimi tästä parhaat vinkit ja ideat!

Lue lisää
Tukholma

Ostoksilla Tukholmassa

Suomalaisille tunnetuimmat ostoskeskukset ja tavaratalot löytyvät aivan Tukholman ydinkeskustasta, muutaman korttelin säteellä Sergelin torilta.

Lue lisää
Tukholma, kirja, kirjat, kirjallisuus, kirjakauppa, kirjakahvila

Lukutoukkien Tukholma

Tukholma on kirjallisuuden Nobelin kotikaupunki, ja pullollaan upeita kirjakauppoja, kirjakahviloita ja kirjallisuustapahtumia. Listasimme mielenkiintoisimmat kirjakaupat kaupunginosittain.

Lue lisää
Tukholma

Rentoa luksusta Tukholmassa

Hienostunut miniloma tyylikkäässä ja monipuolisessa Tukholmassa on muutakin kuin samppanjaa ja shoppailua. Vaikka toki nekin kuuluvat olennaisena osana rentouttavaan luksusviikonloppuun...

Lue lisää
tukholma-fi-lemmikki-ja-tukholma-himmelska-hundar-600x300

Lemmikki ja Tukholma – hyvä yhdistelmä

Lemmikin kanssa Tukholmaan matkaavan kannattaa pistäytyä ainakin koirien omassa jäätelöbaarissa ja hankkia tyylikkäät kotiinviemiset.

Lue lisää
Tukholma, design

Ruotsalainen design

Paras paikka hankkia ruotsalaista designia on luonnollisesti Ruotsi.

Lue lisää
Tukholma, Bibliotekstan, shoppailu, muoti, ostos, ostokset

Bibliotekstan: muotia ja luksusta

Aivan Tukholman sydämessä sijaitseva Bibliotekstan avaa portin huippumuodin, designin ja luksuksen maailmaan. Korkea profiili ulottuu myös alueen kahviloihin ja ravintoloihin. Nyt liikutaan kirjaimellisesti kaupungin punaisilla matoilla.

Lue lisää
Tukholma-fi-herkkupuodit-Parlans-600x300

Suklaata, karamelleja ja piparminttua – Tukholman herkkupuodit

Tukholman lukemattomat makeisputiikit houkuttelevat herkkusuita. Valitsimme kuusi vierailun arvoista kohdetta.

Lue lisää
Tukholma, Pet Sounds, levykauppa

Video: Levykauppa Pet Sounds on vinyylitaivas

Musiikkibisneksessä myllertää, mutta vinyylit pysyvät. Tukholmalaisten hipsterien suosimat levykaupat löytyvät SoFo:n kaupunginosasta, jossa myös legendaarinen Pet Sounds sijaitsee. Kävimme fiilistelemässä liikkeen autenttista tunnelmaa ja jututtamassa omistajaa.

Lue lisää
Tukholma-fi-Elamyksellinen-perjantai-Vasastanissa-600x300

Elämyksellinen perjantai Vasastanissa

Tukholman pohjoisosassa sijaitsevan Vasastanin maamerkkejä ovat korkeat liikerakennukset, mutta ulkonäkö pettää. Eläväinen kaupunginosa hurmaa antiikkiliikkeillään, pikkuputiikeillaan ja gallerioillaan – erityisesti joka kuukauden ensimmäinen perjantai, jolloin alueella järjestetään First Friday Hopping.

Lue lisää
Tukholma, muoti, shoppailu, Södermalm, SoFo, King Lily

Vinkeä vintage-SoFo

Tukholman Södermalmin SoFo tunnetaan rennosta ilmapiiristä myös Ruotsin ulkopuolella. Alueella on runsaasti yksilöllisiä liikkeitä sekä ravintoloita ja kahviloita.

Lue lisää
Tukholma-fi-Antiikkia-ja-vintagea-huutokaupoissa-Auktionsverk-600x300

Antiikkia ja vintagea Tukholman huutokaupoissa

”Ensimmäinen, toinen, kolmas… ja myyty keltapaitaiselle rouvalle eturivissä!” Huutokaupassa on aivan oma tunnelmansa. Tukholman liikkeiden valikoima ulottuu klassikkotaiteesta vintage-muotiin ja viineihin.

Lue lisää

Yhteystiedot Tietosuoja