Jaa Seuraa

Tukholma – kaupunkikortit

Teksti: VisitSweden.com
Kuvat: Melker Dahlstrand/imagebank.sweden.se
Julkaistu: 9.1.2014
Päivitetty: 29.06.2017

Kaupunkikortit tarjoavat Tukholmassa matkailija erilaisia vaihtoehtoja. Valitse sinulle parhaiten sopiva!

Ruotsin pääkaupungissa on laaja julkisen liikenteen verkosto metrosta (T-bana) paikallisjuniin ja busseihin. Vanhanajan raitiovaunut liikennöivät Djurgårdenilta keskustaan kesän ajan, ja moderni Tvärbana auttaa poikittaisliikenteessä esimerkiksi silloin, kun lähtee Alvikista etelään. Maanalaisasemat on merkitty sinisellä T-kirjaimella valkoisella pohjalla. Lisätietoja liikenteestä saat Tukholman matkailutoimiston ja SL:n verkkosivuilta.

SL:n matkailijakortti

SL:n turistikortilla voit matkustaa vapaasti julkisilla liikennevälineillä kaikkialla Suur-Tukholman alueella esim. 24 h tai 72 h. Tällä kortilla pääset myös Arlandaan Märstan kautta (HUOM! Ei Arlanda Expressillä).

Hinnat ja lisätiedot: SL – Visitor Tickets (englanniksi)

Koe Tukholma helposti ja vaivattomasti Stockholm Pass’illa

Stockholm Pass on etukortti, toimii pääsylippuna tai alennuskorttina suosittuihin vierailukohteisiin ja kiertoajeluihin. Kortti sisältää useita kiertoajeluja maalla ja merellä, muun muassa hop on-hop off -bussien käytön. Halutessaan korttiin voi lisätä myös SL:n matkailijakortin.

Kortin voimassaoloaika on 1, 2, 3 tai 5 päivää. Jos tilaat kortin etukäteen voit joko noutaa sen Tukholmassa tai saada sen postitettua kotiin – muista kuitenkin varata postitukseen tarpeeksi aikaa (jopa 10 päivää).

Aikuisten korttien hinnat alk. 595 SEK, lue lisää Stockholm Passista!

Stockholm City Pass – Tukholman parhaat samalla kortilla

Stockholm City Pass on kaupunkikortti, joka on voimassa joko 24h (hinta 55 EUR) tai 72h (95 EUR).

24h korttiin sisältyvät matkat SL’n paikallisliikenteessä, pääsymaksut 3 valinnaiseen käyntikohteeseen (mukana 20 suosittua käynti-kohdetta, museota ja kiertoajelua), ilmainen venekiertoajelu sekä alennus Red Bus-kiertoajeluista. 72h kortissa sisältyy 5 valinnaista käyntikohdetta (mukana olevista 20 kohteesta).

Tilaa kortti ennakkoon tai nouda Centralstationenilta. Lue lisää Stockholm City Passista!

Tukholmakortti – Stockholmskortet

Tukholma-kortti lakkautettiin 31.12.2015.

  • SL:n matkailijakortilla liikut edullisemmin julkisilla välineillä.

Ajankohtaista Tukholmassa

"Fokus Finland: 3 x Aho & Soldan – en fotosläkts berättelse"

10.6.-10.9.

Liljevalchin taidehallin kesänäyttely esittelee tänä kesänä Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi suomalaista valokuvataidetta.

HUOM! Liljevalchs Konsthall peruskorjataan tällä hetkellä, ja taidehallin näyttelyt järjestetään tällä hetkellä tilapäisissä tiloissa Östermalmilla, Armeijamuseon pihalla (Riddargatan 13)

Kuva: Claire Aho / Liljevalchs konsthall

Östersjöfestivalen

21.-29.8.

Tänä vuonna 15 vuotta täyttävä, Berwaldhallenissa järjestettävä Östersjöfestivalen yhdistää klassisen musiikin ja Itämeren suojelun.

Kuva: Clive Barda / Östersjöfestivalen

Tangoillat Gröna Lundissa

29.9. asti

Gröna Lundin tanssilavalla tanssitaan tangon tahtiin perjantaisin. Mikäli haluat kerrata askeleet, Stockholm Tango Dance aloittaa tangoillat tanssikurssilla klo 18-19!

Kuva: Gröna Lund

Yhteystiedot Tietosuoja